NavMenu

Stambeno poslovni kompleks Zelena avenija - Moderan enterijer i jednostavnost u prostoru bez obzira na kvadraturu (FOTO)

Izvor: eKapija Petak, 09.10.2020. 12:10
Komentari
Podeli
(Foto: Promo Montex Development doo)
Funkcionalno dizajnirani stanovi u spektakularnim pogledom na Gardoš u blizini Zemunskog keja, privlače pažnju svih koji vole savršen spoj jednostavnosti, modernih elemenata i komfora. Ovaj prostor odiše elegancijom, a to što je smešten u starom jezgru prelepog Zemuna samo doprinosi njegovom stilu. Pažljivo odabran koncept naselja uklopio se u autentičnost desne obale Dunava. Nastojimo da negujemo okruženje u kome gradimo moderne domove spajajući i tradiciju i potrebe vremena u kome živimo.

To je ujedno i najbolji razlog da se odlučite za kupovinu doma na sjajnoj lokaciji udaljenoj tek 15 minuta od centra prestonice, a do koje se stiže lako brojnim autobuskim linijama koje ovde saobraćaju. Takođe, stanovi u Zelenoj aveniji idealni su i za one koji su poslom vezani za Novi Beograd. Kompleks je od Starog Merkatora, žile kucavice Novog Beograda, udaljen svega 1,8 km, odnosno pet minuta vožnje kolima.

Zelena avenija - najbolji izbor za lepe, udobne, energetski efikasne, ekološki prihvatljive i ekonomične zgrade, gde ćete moći da dizajnirate i kreirate vaše najlepše mesto na svetu. Konstrukcija i unutrašnjost rađeni su od izuzetno kvalitetnih materijala, a tu su i sve karakteristike pametnog i bezbednog doma u skladu sa zahtevima naših kupaca.

Nastojimo da negujemo okruženje u kome gradimo moderne domove spajajući i tradiciju i potrebe vremena u kome živimo.

(Foto: Promo Montex Development doo)
Evo male pomoći: suština je da stan koji kupujete bude komforan i funkcionalan, da ima dovoljno sunca kao i odličnu prirodnu ventilaciju. Pri projektovanju vodimo računa da u ponudi budu stanovi različitih struktura sa dobro iskorišćenim prostorom bez obzira da li se radi o malim ili većim jedinicama.

Prvih 5 lamela je izgrađeno i useljeno, u završnoj fazi je izgradnja još 5 lamela gde je prodato 99% stanova, a u pripremi je i nastavak izgradnje ovog kompleksa. Više informacija na www.zelenaavenija.rs ili na tel + 381 11 210 54 51.

Adresa kancelarija zaduženih za prezentaciju i prodaju: Zemun, Petra Kočića 14. Radno vreme ponedeljak-petak 8h-19h, subota 9h-14h.

Investitor: Montex Development d.o.o

Fotogalerija
Zelena avenija
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.