NavMenu

Balkanski festival sira 11. i 12. aprila u Beogradu - Otvoren poziv za izlagače

Izvor: eKapija Ponedeljak, 09.03.2020. 16:46
Komentari
Podeli
(Foto: Yeko Photo Studio/shutterstock.com)
Program USAID Farma II poziva zainteresovane proizvođače sira da se prijave za podršku za izlaganje na jedanaestoj po redu izložbi autohtonih sireva Balkana "Balkan Cheese Festival", koja će se održati u Beogradu 11. i 12. aprila.

Sweden/USAID FARMA II projekat će pokriti troškove kotizacije za sajam i pružiti podršku prijavljenim izlagačima oko pripreme i štampe adekvatnih promotivnih materijala, te u saradnji sa organizatorima festivala, pomoći u organizaciji dodatnih promotivnih aktivnosti za vreme sajma.

Prijavljene organizacije će same snositi troškove prevoza i smeštaja u Beogradu.

Sirevi iz Bosne i Hercegovine koji su do sada osvojili medalje su: Eko Sir Puđa iz Livna, Kupres Milch iz Kupresa, Orman – Farmersko blago iz Livna, Mons produkt iz Teslića, Zlatni bor iz Foče i Zlatna kap iz Tešnja.

Više informacija o prijavi možete pogledati na sajtu programa.

Projekat USAID/Sweden FARMA II je treća generacija projekata USAID-a i Vlade Švedske usmerenih na poljoprivredni sektor u BiH.

Prethodni projekti pomogli su BiH da poveća prodaju i izvoz pojedinih kultura i prehrambenih proizvoda u okviru poljoprivrednog sektora.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.