NavMenu

Purissima, novi ukus na srpskom tržištu - Posni namaz bez glutena za zdrave obroke

Izvor: Promo Petak, 28.02.2020. 10:39
Komentari
Podeli
Kompanija Purissima Goods predstavila je juče u Beogradu (27. februara) novi i nesvakidašnji proizvod - namaz na potpuno prirodnoj bazi, napravljen od indijskog oraha i semenki suncokreta.

Svi prisutni u restoranu City Garden uživali su u prezentaciji i degustaciji ovih jedinstvenih namaza, koji su bili posluženi u kombinaciji sa kanapeima pripremljenim, specijalno za ovu priliku, od kulinarskih znalaca Slobodana Stefanovića i Nemanje Knjazovića.

Namazi su dostupni u tri ukusa, a zahvaljujući pažljivom odabiru svakog sastojka, Purissima je zadržala ukus i kvalitet domaćeg proizvoda. Takođe, s obzirom na to da je ovaj proizvod posan i ne sadrži gluten, idelan je izbor za sve one koji su pobornici prirodne, zdrave i izbalansirane ishrane. Ono što je važno napomenuti je da zahvaljujući indijskom orahu i suncokretovim semenkama, konzumacija ovog namaza obezbeđuje optimalan dnevni unos proteina i esencijalnih aminokiselina. Osim ovoga, Purissima sadrži zdrave masnoće, koje organizam pretvara u energiju.

- Zaista smo srećni i ponosni, jer smo namaz koji je prvobitno nastao u kućnim uslovima uspeli da proizvedemo u strogo kontroliranim industrijskim uslovima, a pri tome da zadržimo isti kvalitet domaćeg proizvoda. Time smo ujedno uspeli da opovrgnemo tvrdnju da su proizvodi koji nastaju industrijskim putem manje kvalitetni od onih nastalih u našim domovima. Za sve one koji žele da u svoj organizam unose kvalitetnu hranu, Purissima namazi su na potpuno prirodnoj bazi, pažljivo biranih sastojaka, bez glutena, trans masti, veštačkih boja i pojačivača ukusa. Purissima je zaista čist i prirodan proizvod, te je i samo ime poteklo od italijanske reči puro što znači čisto - rekla je Ivana Franelić, direktorka kompanije Purissima Goods.

Osim pažljivog odabira sastojaka kompanija Purissima Goods izuzetnu važnost pridaje i ambalaži, pa su tako svi namazi predstavljeni u funkcionalnim pakovanjima jednostavnog dizajna, komunicirajući upravo ono što proizvod jeste - prirodan i čist. Takođe, svi proizvodi nastaju u skladu sa propisima i standardima usklađenim sa evropskom regulativom prehrambene industrije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.