NavMenu

Oblikujte budućnost automobila sa nama - Karijera u kompaniji Brose

Izvor: Promo Četvrtak, 12.03.2020. 10:47
Komentari
Podeli
(Foto: Brose/ Promo)
Kompanija Brose već preko 100 godina prednjači u oblikovanju budućnosti automobila. Po veličini četvrti dobavljač automobilskih delova na svetu, u porodičnom vlasništvu, gradi u Pančevu, blizu Beograda, razvojni i proizvodni centar za elektromotore i pogone. Ovde će narednih godina nastati visokostručna radna mesta za 1.100 radnika sa atraktivnom karijernom perspektivom.

Građevinski radovi na zemljištu veličine 220.000 kvadratnih metara su u punom jeku. Na leto 2021. godine, dobavljač automobilskih delova započeće prvu serijsku proizvodnju pogona za module ventilatora hladnjaka.

Atraktivne oblasti rada

Proizvodnja u Pančevu će obuhvatati i prefabrikaciju elektronike. U uslovima čiste sobe proizvodiće se elektronika za Brose grupu. Osim toga, na lokaciji će do 2025. biti izgrađen razvojni centar. Tu će, u okviru poslovne grupe, nastajati novi proizvodi za električna vozila kako bi se klijentima ponudila prilagođena rešenja, a vozačima omogućilo više bezbednosti, komfora i efikasnosti.

Porodična kompanija je takođe orijentisana na dugoročni razvoj u Srbiji. Dobavljač automobilskih delova će ponuditi novim radnicima u Pančevu atraktivne poslove i karijernu perspektivu u domenu razvoja, prodaje, nabavke i proizvodnje. Kompanija Brose traži ljude koji žele da učestvuju u oblikovanju budućnosti pristupa vozilu, kreativno rešavaju nove izazove i spremni su za promene. Moći ćete stručno da se usavršavate npr. kao:
  • sistemski inženjer,
  • programer za razvoj softvera i hardvera,
  • vođa projekata,
  • projektni inženjer,
  • laborant,
  • komercijalista za nabavku komponenti,
  • inovator,
  • konstruktor,
  • test inženjer,
  • planer proizvodnje,
  • inženjer kvaliteta,
  • dispečer u sektoru logistike ili
  • radnik na poslovima montaže.

Moderno radno okruženje

U Pančevu će biti sagrađene moderne zgrade i proizvodni objekti sa kompleksnim proizvodnim postrojenjima. Kao i u domenu proizvodnje, kompanija sprovodi u upravi i razvoju organizaciju koja funkcioniše produktivno i efikasno. U radnom svetu kompanije Brose se istovremeno neguju direktna komunikacija, digitalizacija i inovacija. Ovo radno okruženje podržava generalnu funkcionalnu razmenu znanja i iskustava između pogona grupe Brose.

Brose, kao porodična kompanija, preuzima odgovornost za svoje radnike i omogućuje, na primer, savremeno usavršavanje, jednim delom preko izazovnih obuka na lokacijama u Nemačkoj. Nova lokacija u Srbiji će, po završetku izgradnje, imati i sopstveni ketering za radnike.


Inovacije i orijentisanost ka rastu

Kompanija Brose razvija i proizvodi mehatroničke sisteme za vrata vozila, vrata prtljažnika i sedišta, kao i elektromotore i elektroniku, između ostalog i za upravljače, kočnice, menjače i hladnjake motora. Tačno 26.000 radnika na 64 lokacije u 24 države ostvaruje prihod od 6,2 milijarde evra. Svako drugo novo vozilo na svetu ima najmanje jedan proizvod kompanije Brose.

Oko 80 marki automobila i preko 40 distributera nalazi se na spisku klijenata kompanije Brose. Bilo da su u pitanju laka gradnja, elektronski komutirani motori ili sistemi vrata i sedišta: Inovaciona snaga međunarodnog i interdisciplinarnog tima ističe se velikim brojem patenata.

Kompanija Brose želi da nastavi rast i narednih godina. Iz tog razloga će kompanija sa sedištem u Koburgu/Nemačka do 2021. investirati između 1,5 i 2 milijarde evra u nove proizvode, tehnička postrojenja i izgradnju centara širom sveta.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.