NavMenu

Hotel Summit Srbija 26. marta u Beogradu - U fokusu investicije, izvori prihoda izvan hotelske sobe i prilike za kreiranje F&B destinacije

Izvor: eKapija Ponedeljak, 24.02.2020. 12:44
Komentari
Podeli
Sa konferencije Hotel Summit Srbija 2019Sa konferencije Hotel Summit Srbija 2019
Cilj konferencije Hotel Summit Srbija je da isprati najrelevantnije primere dobrog i inovativnog poslovanja, kao i aktuelne trendove u hospitality industriji u zemlji, regionu i svetu. Konferencija će, treću godinu zaredom, u organizaciji izdavačke kuće IN B2B Media i InHoReCa i InHotel magazina, biti održana 26. marta 2020. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Više domaćih i međunarodnih stručnjaka u hospitality industriji, iz Holandije, Austrije, Slovenije i Hrvatske, kao i generalni menadžeri vodećih hotelskih lanaca u Srbiji, rukovodioci nekih od najvećih investicionih projekata, sa učesnicima će podeliti najnovije rezultate istraživanja, primere dobre poslovne prakse, trendove, izazove i tajne uspeha na zahtevnim tržištima hospitality sektora.

Horwath HTL, međunarodna agencija za istraživanje i razvoj hospitality tržišta, predstaviće hospitality pejzaž u Srbiji i u regionu i dati svoje viđenje potencijala i brzine razvoja tržišta. O investicijama i trendovima će govoriti Miloš Cicmil, CFO Promont Group-e, u čijem sastavu posluju Fruške terme, jedna od najvećih turističkih investicija u Srbiji, vredna 28 mil EUR, ukupne površine 47.000 m2, sa osam bazena, 200 soba i 13 apartmana.

Na panelu Lideri za promene, učesnici će imati priliku da čuju kako generalni direktori vodećih globalnih hotelskih grupacija koje posluju u Srbiji odgovaraju na izazove promenljivih ekonomskih uslova, putnih trendova, operativnih zahteva i tržišta rada. Učensnici su Hom Parviz, general Manager u Hyatt Regency Belgrade; Nicolaas Houwert,
general manager u hotelu Hilton Belgrade i Robert Gasser, general manager u Courtyard by Marriott Belgrade City Center.

Konferencija će se dodatno osvrnuti na inovativne modele poslovanja koji izvor prihoda nude izvan hotelske sobe i potencijal VR tehnologije, ali i predstaviti studiju slučaja iz Slovenije na primeru hotela koji je u svoj razvoj uključio čitavu lokalnu zajednicu.

Završnu notu konferenciji daće Eyck Zimmer, višestruko nagrađivani kuvar (British Chef of the year 2006) i Emile Bootsma, danas konsultant i direktor hispitality ateljea za menadžment i unapređenje poslovanja, koji je bio na vodećim pozicijama u Kempinski hotelima u Berlinu, Budimpešti i Pekingu.

Oni će sa domaćom hotelskom zajednicom podeliti svoja viđenja ponude hrane i pića (F&B sektor) - koliko se uloga F&B-a (food&beverage) promenila i koliko je važna u hotelima? Kako postaviti organizacionu strukturu F&B-a? Koliko je kreativni potencijal zaposlenih važan za poslovni uspeh?

Konferencija će okupiti blizu 300 učesnika iz hotela (generalne menadžere, menadžere operacija, rukovodioce prodaje i marketinga, revenue menadžere, F&B menadžere), kao i prateću industriju (oprema i usluge u HoReCa sektoru, konsultanti, turistička zajednica i drugi).

Kompletan pregled tema i učesnika, kao i informacije o kotizacijama i prijavama možete naći na stranici www.hotel-summit.rs.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.