NavMenu

Business Garden - Idealno radno okruženje mora biti zdravo

Izvor: Promo Ponedeljak, 20.01.2020. 07:40
Komentari
Podeli
(Foto: Beobild)
Prilikom odabira idealnog radnog prostora, niz je faktora koji se moraju uzeti u obzir. Kako savremeni čovek većinu svog vremena provodi upravo na poslu, prijatno i zdravo radno okruženje predstavlja imperativ za moderne kompanije koje vode računa, kako o svojim zaposlenima, tako i o uticaju na okolinu, ali i o smanjenju operativnih troškova. Može se reći da, ukoliko svoje poslovanje smestite u "zelenu" zgradu, svi su na dobitku.

Za kompanije koje vode računa o energetskoj efikasnosti, smanjenju troškova i boljim uslovima za rad, Business Garden predstavlja idealno rešenje. Najmodernija poslovna zgrada A klase u samom centru grada, jedna je od svega osam objekata u Beogradu koji poseduju prestižni LEED Gold sertifikat kao dokaz kvaliteta gradnje, uslova rada i boravka u prostoru.

LEED Gold sertifikat dodeljuje se isključivo objektima sagrađenim u skladu sa najvišim svetskim standardima zelene gradnje. Pri izgradnji LEED sertifikovanih zgrada, vodilo se računa o dizajnu, zelenoj infrastrukturi, energetskoj efikasnosti, korišćenju održivih građevinskih materijala, uštedi vode, smanjenju emisije ugljen-dioksida, unapređenju kvaliteta životne sredine u zatvorenom prostoru i brižljivom raspolaganju resursima.

(Foto: Beobild)
Pažnja je posvećena čak i najsitnijim detaljima - da svetlo ne bude prejako, da sijalice ne greju i slično. Uz značajne uštede u toku upotrebe objekta, LEED sertifikovane zgrade garantuju i visok kvalitet unutrašnjeg vazduha što utiče na zdravlje i efikasnost radnika, veću motivaciju i ređe izostanke sa posla.

Business Garden, osim zdravog radnog okruženja, nudi i brojne druge druge prednosti. Centralna gradska lokacija, obezbeđen podzemni parking za zaposlene, fleksibilan prostor koji se prilagođava potrebama zakupaca, povezanost sa svim značajnim institucijama i diplomatskim predstavništvima, kao i neposredna blizina elitnih vrtića i škola, najboljih restorana, kafića, prodavnica, apoteka i drugih korisnih lokala, svakako izdvajaju Business Garden kao pravi raj za zaposlene. Izraelski investitori AFI Europe i Shikun & Binui Group vodili su računa o svakom detalju pa lista zakupaca sa zvučnim imenima svetskog biznisa uopšte ne iznenađuje.

Svi koji žele da se i njihova kompanija nađe u izabranom društvu, mogu se obratiti ekskluzivnom zastupniku za izdavanje najsavremenije poslovne zgrade u centru, vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije

Mali: U februaru rast BDP-a od 5,9%

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da ekonomija Srbije "i dalje raste" i da je u februaru ostvaren rast bruto društvenog proizvoda (BDP) od 5,9%. Mali je za Prvu televiziju rekao da je takav rezultat "daleko iznad očekivanja". - Srbija nastavlja da raste dok je jedna Nemačka u recesiji a druge ekonomije mnogo sporije rastu. Potpuno kontrolišemo javni dug u odnosu na BDP i danas je na 48,5%. Trenutno imamo više od 400

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.