NavMenu

Prvi Salon slatkiša u Srbiji - "Slatke priče" od 27. do 29. novembra u Centru "Sava"

Izvor: eKapija Utorak, 24.11.2009. 15:32
Komentari
Podeli

Po prvi put u našoj zemlji, od 27. do 29. novembra 2009. godine u Sava centru, održaće se beogradski Salon slatkiša pod nazivom "Slatke priče" koji će okupiti proizvođače čokolada, bombona i ostalih konditorskih proizvoda i slatkiša, navodi se u saopštenju organizatora.

Predstaviće se veliki konditori sa dobro poznatim proizvodnim programom, ali i novim asortimanom, "hand-made" čokolaterije koje su osvojile prave sladokusce, raznovrsne poslastičarnice, kao i zanatske radionice sa dugom tradicijom.

Organizator je kompanija "Optimizam" iz Beograda, a pokrovitelji su Ministarstvo trgovine i usluga Republike Srbije, Privredna komora Srbije, Privredna komora Vojvodine i Grad Beograd.

Slatki sponzori su "Bambi- Banat", "Soko-Štark", "Pionir", "Hissar", "Jaffa", "San Marina" i "Mamma’s Biscuit House".

Među izlagačima će se, pored sponzora, pojaviti "Centroproizvod", "Nelly", "Adore", "Eugen", "Art-Ival", "Srce" Kragujevac, "VK Aromatics", "Kony trade", "Verdi", "Priča", "Haribo", "BGProdukt", "Vertigo" i mnogi drugi.

Sadržaj manifestacije atraktivan je za sve uzraste, a pozitivnoj atmosferi doprineće poznati muzičari, ukus čokolade sa velike čokoladne fontane, ali i jedinstveni performansi koje će posetioci videti po prvi put, stoji u saopštenju.

Ulaz na Salon slatkiša je besplatan za sve posetoce.

Detaljniji program nalazi se na oficijelnom web sajtu: www.slatkeprice.com

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.