NavMenu

Capitol Park Surčin biće otvoren na jesen 2020. godine

Izvor: eKapija Utorak, 17.12.2019. 15:31
Komentari
Podeli
Pored pet otvorenih retail park projekta u Srbiji, Poseidon Group-a nastavlja da investira u sektor maloprodajnih nekretnina u jugoistočnoj Evropi. Kako je danas potvrđeno, evropski investitor, developer i menadžer u polju nekretnina, udružiće se sa New Imobilia Develop u cilju dovođenja retail park projekta koji posluje pod brendom Capitol Park i u najnoviju beogradsku opštinu Surčin, koja broji 50.000 stanovnika.

Plac od 16.000 m2 nalazi se u centru grada u Vojvođanskoj ulici, pored gusto naseljene stambene zone i supermarketa Lidl, čije je skoro otvaranje u planu.

- Capitol Park Surčin biće šesti retail park Poseidon Grupe u Srbiji. Doneće oko 100 radnih mesta lokalnoj zajednici u fazi izgradnje, a dodatnih 80 nakon otvaranja - rekao je direktor kompanije za korporativne poslove James Gunn.

Izgradnja započinje u proleće 2020. godine, kako bi projekat bio otvoren na jesen. Capitol Park Surčin obuhvatiće više od 11 jedinica sa ukupnom dozvoljenom površinom od preko 3.000 m2. To će biti prvi moderan šoping objekat u beogradskom predgrađu i njegov prvi maloprodajni park. Capitol Park pružiće moderne maloprodajne i rekreativne mogućnosti za surčinsku zajednicu, navodi se u saopštenju Poseidon Grupe.


Izgradnja započinje u proleće 2020. godineIzgradnja započinje u proleće 2020. godine


Miks zakupaca prilagodiće se potrebama kupaca i obuhvatiće međunarodne i poznate domaće brendove. Uz hipermarket koji se nalazi pored parka, razvoj će obuhvatiti modne prodavnice za odrasle i decu, sportsku robu, kao i robu za opremanje i dekoraciju doma, kako bi posetiocima pružili kompletno iskustvo kupovine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.