NavMenu

Air Serbia uvodi nove destinacije u 2020. - Letovi ka Amanu, Kišinjevu, Budimpešti, Ljvovu, Rostovu...

Izvor: Ex-Yu Aviation News Ponedeljak, 16.12.2019. 15:40
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Teodora Brnjoš)Ilustracija
Očekuje se da će Air Serbia 2020. godine uvesti niz novih ruta, posle pokretanja devet novih destinacija iz srpske prestonice ove godine.

Naime, nacionalna aviokompanija je pokrenula probni sistem rezervacija za niz novih linija za prvu nedelju jula, ali se očekuje da će se to proširiti i na letnju sezone 2020. godine.

Ove linije uključuju letove ka Amanu, Budimpešti, Kišinjevu, Firenci, Ženevi, Ljvovu, Oslu, Rostovu na Donu i Valensiji. Destinacije su se takođe pojavile na sajtu Air Serbia, iako karte tek treba da budu puštene u prodaju, a kompanija se još uvek nije zvanično oglasila u vezi sa tim, navedeno je na portalu ExYuAviation.

Prema sadašnjem preliminarnom rasporedu, koji je vidljiv u rezervacionim sistemima, letovi do Amana (JU857), Kišinjeva (JU696), Rostova (JU678) i Ljvova (JU668), iz Beograda, biće organizovani tokom tzv. ponoćnog talasa letova, od 23 časa, a avioni će se u glavni grad Srbije vraćati ujutro, uoči jutarnjeg talasa evropskih aviokompanije pretežno evropskih usluga.


S druge strane, letovi za Budimpeštu (JU620/624), Ženevu (JU470/474), Valensiju (JU590/594), Oslo (JU450/454) i Firencu (JU550/554) će se vršiti sa po odvojenom rasporedu i napuštaće Beograd tokom prepodnevnih i popodnevnih talasa.

Letovi za Budimpeštu, Kišinjev i Ljvov biće obavljani avionom ATR turboprop.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.