NavMenu

Novogodišnji vašar na Beogradskom sajmu od 14. do 30. decembra - Posetioce čeka ringišpil visok 30 metara

Izvor: eKapija Četvrtak, 12.12.2019. 15:41
Komentari
Podeli
(Foto: Vedrana Džudža)
Legendarni Novogodišnji vašar, deo već 59 godina duge prednovogodišnje svečarske tradicije Beogradskog sajma, počinje u subotu 14. decembra. Posetioci svih uzrasta moći će da uživaju u nezaboravnoj atmosferi koja najavljuje predstojeće praznike, radost i opuštanje.

Čuveni Luna-park, najveći zabavni park ovog tipa, radiće od 14. pa sve do 30. decembra 2019. godine, u hali 1 Beogradskog sajma, svakog radnog dana od 13 do 20 sati, a vikendom od 10 do 20.

Čak 37 objekata – ringišpili, lavirinti, vrteške, igraonice, tobogani i druge igre za podizanje adrenalina – biće spremno da udovolji svakoj vrsti interesovanja i želji za vrhunskom zabavom. Poseban ovogodišnji ekskluzivitet je ringišpil visok 30 metara, koji će korisnike vinuti do kupole hale 1, navedeno je na sajtu Beogradskog sajma.

Uz igru i zabavu, posetioci će imati mogućnost kupovine novogodišnjih poklona, prigodnih igračaka, suvenira i različite druge robe široke potrošnje, i to po prazničnim cenama. Biće im na raspolaganju različite ugostiteljske usluge, roštilj ili slatkiši, a sve to zajedno ozbiljna je inspiracija za sve koji bi da se zabave sami, ali i za čitave porodice. Brojna iznenađenja i jedinstvena čuda u ovoj vrsti zabave u stanju su da i one najodvažnije dovedu pred ozbiljna iskušenja.

Prednovogodišnji praznični ugođaj u krugu Beogradskog sajma upotpuniće i visokotehnološki zabavni park "Starland", takođe najveći svoje vrste u regionu, smešten u halama 8 i 9, a otvoren 365 dana u godini. Radnim danom od 12 do 22, a vikendom od 10 do 22, ovo vrhunsko zabavište, namenjeno takođe svim uzrastima i afinitetima, nudi više od 300 aparata za igru i razonodu, širok spektar popularnih zabavnih sadržaja, od bilijara, pikada, stonog hokeja i fudbala, zona sa peskom, dvoraca sa toboganima ili karaoka, do VR mašina poslednje generacije, "rolling automobila", arkadnih igara, sudarača i sl.


Najzad, oni koji bi da pretprazničku atmosferu iskoriste u šopingu, moći će da se opuste u tržnom centru Sajam, bivšem Bazaru, u hali 11 Beogradskog sajma. Radno vreme TC "Sajam" je od 10 do 20 časova svakog dana, uključujući subotu i nedelju.

U vreme Novogodišnjeg vašara, od 14. do 30. decembra, ulaz je besplatan, a korišćenje sadržaja se naplaćuje. Cena parkiranja u krugu Beogradskog sajma je 150 dinara po satu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.