NavMenu

Napravi korisnu spravicu - Konkurs za decu do 26. decembra 2019. godine

Izvor: eKapija Subota, 07.12.2019. 08:21
Komentari
Podeli
(Foto: ktsdesign/shutterstock.com)
Povodom novog animiranog filma "Prerušeni špijuni", koji stiže u domaće bioskope 26. decembra, MCF MegaCom Film poziva sve đake i predškolce da se priključe konkursu "Napravi korisnu spravicu" i osvoje vredne nagrade.

Super špijun Lens Sterling i naučnik Volter Beket su potpune suprotnosti. Lens je prefinjen, ljubazan, uglađen. Volter nije.

Taj nedostatak socijalnih veština Volter nadoknađuje svojom genijalnošću i inovacijama, stvarajući sjajne gedžete koje Lens koristi u svojim misijama. Međutim, kada se desi neočekivano, Volter i Lens dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog kao nikada do sad. Ukoliko ovaj čudan tandem ne nauči da funkcioniše kao tim, ceo svet će biti u opasnosti.

- Priključite se konkursu "Napravi korisnu spravicu", koja bi mogla da vam pomogne u vašim svakodnevnim tajnim misijama i aktivnostima - odlazak do prodavnice, put do škole/vrtića, šetanje ljubimca i tako dalje. Na vama je da osmislite za šta će se ova spravica koristiti i kako će izgledati. U stvaranju ove fantastične spravice može učestvovati jedan đak, više đaka ili celo odeljenje - poručuju iz MCF.

Najkreativniji i najzanimljiviji rad koji stigne na adresu Trg Nikole Pašića 5a (Kombank Dvorana, 11000 Beograd), biće nagrađen.

Više o nagradama i konkursu potražite OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.