NavMenu

Na prodaju Koncern Farmakom M.B. sa 4 rudnika olova, antimona i cinka

Izvor: eKapija Petak, 06.12.2019. 12:12
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: SvedOliver/shutterstock.com)Ilustracija
Na osnovu rešenja o bankrotstvu, oglašena je prodaja koncerna Farmakom M.B. iz Šapca kao pravnog lica. Procenjena vrednost je oko 1,2 milijarde dinara. Imovinu koncerna čine rudnici olova, antimona i cinka - Rujevac, Stolice, Kik Dolić, Ravnaja, kao i nepokretna imovina na lokacijama Planina, Brštica, Kostajnik, Likodra, Krasava, Tolisavac i Zavlaka, kao i pripadajuća pokretna imovina i potraživanja.

Na prodaju je i pokretna imovina pomenute kompanije, razvrstana u posebne celine. Ponuđena je trafo stanica u Šapcu sa procenjenom vrednošću od 4,7 miliona dinara, kao i zalihe materijala u Dobriću, oprema u Guči, i kancelarijski nameštaj u predstavništvu u Beogradu.


Prodaja se vrši javnim prikupljanjem pisanih ponuda. Ponude treba dostaviti stečajnom upravniku koncerna najkasnije do 27. januara 2020. do 11.45, a javno otvaranje ponuda je istog dana, 15 minuta kasnije.

Detalje tendera pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.