NavMenu

Regionalna potvrda kvaliteta - Kompanija CBS International osvojila tri priznanja na dodeli nagrada "CIJ Awards Serbia and CEE"

Izvor: Promo Četvrtak, 05.12.2019. 08:42
Komentari
Podeli
Vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe, još jednom je dokazala dominaciju na tržištu i poziciju lidera u svom segmentu poslovanja.

Na ovogodišnjoj dodeli regionalnih nagrada "CIJ Awards Serbia & CEE 2019", koju već četvrtu godinu organizuje ugledni magazin CIJ, a koja nagrađuje najuspešnije učesnike na tržištu nekretnina - konsultante, investitore, projekte, finansijske institucije, građevinske firme, kako na regionalnom, tako i lokalnom nivou, CBS International dobio je priznanja za najbolje u kategorijama:
  • Najbolja konsultantska kuća za nekretnine Jugoistočne Evrope;
  • Najbolja konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji;
  • Najbolja kompanija za upravljanje projektima.
Pored kompanijskih nagrada u najbitnijim kategorijama, CBS International se može pohvaliti i nagradama koje su njegovi partneri dobili za projekte na kojima su zajedno radili.

Tako su emintentne izraelske investitorske kompanije "Shikun & Binui and AFI Europe" izabrane za pobednika kategorije "Najbolji stambeni projekat" za stambeni projekat Central Garden, kompanija Nordeus, koju je sektor za izdavanje i prodaju poslovnog prostora CBS International uselio u nove prostorije, dobila nagradu za najbolju transakciju u segmentu izdavanje poslovnog prostora, dok je čuveni lanac kafeterija Starbucks, zasluženo osvojio prvo mesto za najbolju transakciju u sektoru maloprodajnih nekretnina koju je realizovao zajedno sa CBS International.

CIJ nagrade u Evropi se dodeljuju već 25 godina, a osim posebne manifestacije za Srbiju i Jugoistočnu Evropu, organizuje se i u Češkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj. Dobitnici u svim segmentima tržišta nekretnina birani su kako od strane stručnog žirija tako putem online glasanja.

- Dodeli nagrada CIJ magazina posebnu težinu daje to što, osim stručnog žirija, za najbolje u svojoj oblasti glasaju i velike kompanije, u regionu i šire koje se bave nekretninama, a koje su istovremeno naši klijenti i partneri, neretko i konkurenti. Veliko je zadovoljstvo kada su svi oni jednoglasni u svom izboru, te ovakve nagrade kompaniji CBS Inernational daju podstrek za stalnim napredovanjem - rekao je Goran Živković, direktor kompanije CBS International za Srbiju, koja već dvanaest godina samouvereno zauzima prvo mesto u svom segmentu poslovanja, sa timom od 90 profesionalaca, među kojima 53 licencirana brokera i portfoliom od preko 1.700 internacionalnih i domaćih klijenata.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Finansije

Kompanija Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus želi da kupi 17% u Addiko banci

Kompanija srpskog biznismena Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus Ltd. želi da kupi manjinski deo u Addiko banci, čije je sedište u Beču, i koja se specijalizovala za "retail" bankarstvo. Kostić nastoji da uveća svoj udeo na bankarskom tržištu Evrope, piše Bloomberg. Agri Europe je tražio da otkupi udeo od oko 17% u Addiko banci preko javne ponude za preuzimanje akcija, pokazuju podaci iz ponude u koju je Bloomberg imao uvid. S druge

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.