NavMenu

Wizz Air izabran za najbolju niskotarifnu aviokompaniju u Evropi

Izvor: eKapija Utorak, 03.12.2019. 10:30
Komentari
Podeli
Wizz Air, "najzelenija" aviokompanija u Evropi i vodeći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, izabran je za najbolju niskotarifnu aviokompaniju u Evropi za 2020. godinu na godišnjoj listi stranice AirlineRatings, jedine u svetu koja je specijalizovana za ocenjivanje bezbednosti i proizvoda.

Ova lista smatra se jednom od najvažnijih i najuglednijih u svetu vazduhoplovstva, sa istaknutim avio-kompanijama među ranijim pobednicima. Ovo je druga godina zaredom da Wizz Air osvaja ovo prestižno priznanje.

Nagrade za avio-kompaniju godine se dodeljuju najboljima među najboljima u avio-industriji i pomažu putnicima u izboru najbezbednijih i najboljih avio-kompanija kojima će leteti. Pored vrhunske usluge na letu, najbolje svetske aviokompanije moraju da budu i inovativne i imaju razvijenu mrežu destinacija i visok stepen bezbednosti. Sve nagrade se dodeljuju na osnovu strogih kriterijuma urednika stranice AirlineRatings koji zajedno imaju preko 200 godina iskustva.

- Izuzetno nam je drago što smo osvojili ovu prestižnu nagradu stranice AirlineRatings. Ona još jednom potvrđuje Wizz Airovu posvećenost putnicima kroz stalna ulaganja u unapređenje iskustva putovanja, najniže moguće cene avio-karata i sve veću mrežu dostupnih mogućnosti putovanja. Nastavićemo da istražujemo nove horizonte i poslujemo odgovorno na osnovu svog ULCC poslovnog modela sa ciljem da imamo flotu od 300 izuzetno efikasnih modernih aviona. Našem prijatnom osoblju će biti drago da vam poželi dobrodošlicu u nekom od naših mladih i modernih aviona - izjavio je Stephen Jones, izvršni potpredsednik i zamenik generalnog direktora Wizz Aira.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.