NavMenu

IMMOFINANZ proslavio četvrti rođendan u Srbiji - 10 STOP SHOP ritejl parkova kao potvrda uspešnog poslovanja

Izvor: eKapija Petak, 22.11.2019. 11:22
Komentari
Podeli
Joško PitešaJoško Piteša
Austrijski IMMOFINANZ, vodeća kompanija za nekretnine, investiranje i razvoj u Centralnoj i Istočnoj Evropi proslavila je četiri godine uspešnog poslovanja u Srbiji. Od 2015. godine kompanija je otvorila 10 ritejl parkova u našoj zemlji, sa ciljem da lokalnom stanovništvu donese globalne trendove.

Joško Piteša, menadžer operacija kompanije IMMOFINANZ u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj, naglasio je da Srbija predstavlja povoljno poslovno okruženje za IMMOFINANZ koji će nastaviti da se dalje razvija na srpskom tržištu.

- Kada smo 2015. godine došli u Srbiju imali smo jedno obećanje - da ostanemo i investiramo u ritejl tržište. Danas, sa 10 izgrađenih ritejl parkova, možemo sa ponosom da kažemo da smo uspešno ispunili naše ciljeve. Kada smo otvorili prvi STOP SHOP u Srbiji, u Čačku, obećali smo da ćemo u Srbiju investirati 60 mil EUR. Na otvaranju našeg 10-og ritejl parka, u Sremskoj Mitrovici, u avgustu 2019. objavili smo da je IMMOFINANZ-ova investicija u Srbiji porasla na 112 mil EUR - kazao je Joško Piteša.

Od otvaranja prvog ritejl parka u Srbiji sve do danas, IMMOFINNAZ je obezbedio 1.700 radnih mesta za građane Čačka, Niša, Valjeva, Lazarevca, Požarevca, Vršca, Sremske Mitrovice, kao i za stanovništvo Subotice, Borče i Smedereva, gde je kompanija izvršila akvizicije ritejl parkova. STOP SHOP ritejl parkovi u Srbiji imaju ukupnu površinu od 90.200 m2.
STOP SHOP NišSTOP SHOP Niš
- Iskustvo koje imamo iz ovih gradova, kao i verna potvrda stranih i domaćih zakupaca sa kojima sarađujemo ohrabrili su nas da dalje razvijamo naše STOP SHOP-ove na tržištu u Srbiji. Zbog svega ovoga, radujem se novim poslovnim poduhvatima u godinama koje su pred nama - rekao je Piteša.


STOP SHOP je brend ritejl parkova kompanije IMMOFINANZ u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Radi se o privlačnim i praktičnim lokalnim snabdevačima koji pokrivaju područje od 30.000 do 150.000 stanovnika i nude širok spektar proizvoda uz povoljan odnos cene i usluge.

Svojom dobrim saobraćajnim vezama kao i prostranim parkingom, STOP SHOP je usmeren na praktične, pametne kupce, koji cene lako dostupne lokacije. IMMOFINANZ STOP SHOP portfolio trenutno obuhvata 88 ritejl parkova u devet zemalja: Slovačka (16), Slovenija (14), Mađarska (14), Austrija (13), Češka (10), Srbija (10), Poljska (8), Hrvatska (2) i Rumunija (1).
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.