NavMenu

Nova, redizajnirana EKO Smile kartica - Nagrađuje lojalnost i prati digitalne trendove

Izvor: eKapija Petak, 06.12.2019. 11:59
Komentari
Podeli
Kompanija EKO Serbia pre tačno godinu dana na svojoj mreži benzinskih stanica predstavila je novu, unapređenu Smile karticu lojalnosti, kojom nagrađuje vernost potrošača.

Za ovu kompaniju cela 2019. godina protekla je u uvođenju noviteta u Smile programu lojalnosti, koji vozače u Srbiji nagrađuje već nekoliko godina. Novine u programu donele su i neke nove pogodnosti, dostupne svim potrošačima na mreži EKO benzinskih stanica. Digitalizacija kartice donela je i druge funkcionalnosti u aplikaciji koje omogućavaju vozačima da prate svoje transakcije, nove ponude poklona, da podele poene sa prijateljima, sami blokiraju karticu u slučaju nestanka, ali i da prate novosti o programu.

Novi web portal i digitalna platforma omogućavaju kompaniji EKO Serbia da dodatno nagrađuje svoje korisnike i lakše im predstavi sve ponude kreirane specijalno za njih. Više puta u toku godine članovi Smile kluba dobijaju obaveštenja o tome kako da dođu do bonus poena, a za sam kraj 2019. godine sve korisnike EKO Smile aplikacije očekuje i dodatno iznenađenje.

Vozači su vrlo brzo uočili sve prednosti nove kartice, jer je sakupljanje poena sada lakše i brže! Kartica se izdaje uz tri prateće mini kartice koje se nose kao privezak na ključevima. Na taj način kartica omogućava zajedničko sakupljanje poena u okviru porodice ili sa prijateljima. Za sve korisnike koji koriste smart mobilne telefone omogućeno je da se u klub prijave online i putem jedinstvenog QR koda. Instaliranjem EKO Smile aplikacije korisnici prilikom posete pumpama umesto fizičke kartice mogu koristiti i mobilni telefon za sakupljanje poena i preuzimanje poklona.

EKO Smile program, osnovan 2013. godine, danas broji više od 550.000 registrovanih korisnika, koji su u prethodnim godinama, zahvaljujući poenima sakupljenim na Smile kartici, preuzeli preko 1.200.000 poklona. Aktivni korisnici kartica su tokom 2019. imali mogućnost da svoje stare kartice zamene za nove i uživaju u novoj ponudi nastaloj kao odgovor na trendove i potrebe vozača.

Veliki broj vozača koji samostalno ili sa nekim sakupe 1.000 poena na tromesečnom nivou, mogu uživati u Premium statusu koji donosi uvećanu dodelu bodova za svaki litar, duple poene u mini marketima na EKO pumpama, ali i konkretne poklone u svakom kvartalu. Premium Smile korisnici u 2019. godini imali su mogućnost da, preko poklon vaučera koje su dobili u svojim aplikacijama, preuzmu poklone kao što su vaučeri za zamenu guma, pomoć na putu ili multifunkcionalni nož privezak. Novi kvalifikacioni period za ulazak u Premium status je 1. decembar 2019. kada ih očekuju i nova poklon iznenađenja.


Kompanija EKO Serbia nastaviće da sledi svoju viziju, a to je konstantno ulaganje u poboljšanje usluga i kvaliteta mreže benzinskih stanica, neprestano vodeći računa o bezbednosti, ljudima, ali i o održavanju konkurentnosti i inovativnosti, jer to je nešto na šta su naviknuti EKO potrošači.

Svaka kupovina goriva ili kupovina u mini marketima na EKO pumpama, donosi poene na Smile kartici, a oni se dalje mogu razmeniti za odgovarajuće poklone dostupne u katalogu. Katalog sa raznovrsnom ponudom poklona štampa se dva puta godišnje, ali je sve više korisnika koji upravo online prate sve novine i status svojih bodova, kao i koliko im je potrebno poena da bi došli do željenih nagrada.

NOVA Smile kartica može se preuzeti na svih 56 EKO benzinskih stanica u Srbiji. Raznolikost u poklonima i iskustvima koje poseta EKO pumpama nosi, opravdava EKO misiju - Svaki put nešto novo.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.