NavMenu

MIHAJLOVIĆ: Kazne za prekoračenje brzine od 130 km na sat

Izvor: Tanjug Ponedeljak, 18.11.2019. 11:50
Komentari
Podeli
(Foto: mgsi.gov.rs)
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da se u Srbiji neće tolerisati brzina vožnje od 150 kilometara na čas.

Mihajlović je za Srpski telegraf rekla da će biti sankcionisan svako ko bude vozio brže od 130 kilometara na sat, koliko je dozvoljeno na srpskim auto-putevima.

Komentarišući predlog v.d. direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka da policija toleriše vožnju na auto-putevima do 150 kilometra na sat, Mihajlović kaže da "taj film nećemo da gledamo u Srbiji".

- Možete vi da vozite koliko želite, ali platićete kaznu ako vozite brže od 130 km na sat. Nemam ništa protiv da MUP kao predlagač Zakona o bezbednosti saobraćaja proceni i razmisli o povećanju maksimalne brzine na auto-putu, mada u Evropi ne postoji ograničenje od 150 kilometara na sat. Ali bilo kakva tolerancija za bezbednost, taj film u Srbiji nećemo gledati - rekla je Mihajlović za Srpski telegraf.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.