NavMenu

Opština Tivat traži partnera za izgradnju stambenih zgrada

Izvor: eKapija Nedelja, 17.11.2019. 12:21
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Goodluz/shutterstock.com)Ilustracija
Opština Tivat raspisala je javni poziv za izgradnju stambenih objekata u zahvatu DUP-a Mažina. Reč je o zgradama na četiri građevinske parcele čiji je opština jedini vlasnik.

Kako se navodi u javnom pozivu, opština se obavezuje da će obezbediti građevinsko zemljište, osloboditi investitora naknada za komunalno opremanje građevinskog zemljišta, da će izraditi projektnu i tehničku dokumentaciju za sve objekte, kao i da će obezbediti nadzor nad gradnjom svih objekata.

Obaveza izabranog izvođača biće izgradnja i opremanje objekata po sistemu "ključ u ruke", u skladu sa revidovanom projektnom i tehničkom dokumentacijom i svim drugim uslovima koji će biti sastavni deo javnog poziva i pripadajuće dokumentacije, ispunjavanje instrukcija nadzora u najkraćim rokovima i komunalno opremanje lokacije - priključenje objekata na vodovodnu, kanalizacionu i elektro infrastrukturu.

Izvođač je u obavezi da objekte izgradi i stavi u funkciju u roku od 300 dana od dana zaključivanja ugovora.

Pravo učešća na javnom pozivu imaju sva pravna lica koja u naznačenom roku podnesu prijavu.

Rok za podnošenje prijava je 29. novembar 2019. godine. Komisija će u roku od 7 dana od krajnjeg roka za podnošenja prijava doneti odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača ili odluku o obustavljanju postupka.

Više informacija o tenderu možete videti OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.