NavMenu

Izgradnja pešačko-biciklističke staze od Putinaca do Donjih Petrovaca 2020.

Izvor: Sremska televizija Četvrtak, 14.11.2019. 13:25
Komentari
Podeli
ilustracija (Foto: PhotoAS/shutterstock.com)ilustracija
Nakon što je završen peti ciklus participativnog budžetiranja u Rumi u okviru koga su građani mogli da predlažu projekte koji će se realizovati u narednoj godini, ali i da glasaju za one za koje smatraju da su najkorisniji izabrano je pet koji će biti finansirane u narednoj godini.

- Svakako da je najkrupnija stvar koju su građani želeli da iduće godine izradimo to je pešačko-biciklistička staza između MZ Putinci i MZ Donji Petrovci od gotovo 20 miliona dinara. Verovatno poučeni iskustvom izgradnje staze između Putinaca i Žarkovaca, ove godine su odlučili da povežemo i ova dva sela. Mi smo dali saglasnost na to i mislim da smo mogli da izdvojimo i mnogo više sredstava, ali opet izbor građana je bio takav da ove druge stvari koje su odabrane su malo jeftinije – mislim pre svega na te ormariće po školama, mobilijare po parkovima i tako dalje, ali ovo je jedna od kapitalnijih stvari koje su želeli – ta biciklističko-pešačka staza i svakako da ćemo sve to uraditi u narednoj godini - rekao je Slađan Mančić, predsednik Opštine Ruma.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.