NavMenu

Oni idu "Punom parom napred" - dodeljene nagrade najboljima iz marketinške struke

Izvor: eKapija Sreda, 28.10.2009. 15:47
Komentari
Podeli

Najuspešnije agencije i specijalizovana preduzeća koja posluju na tržištu marketinških usluga u Srbiji danas (28. oktobar 2009. godine) su proglašene u Privrednoj komori Srbije u okviru manifestacije "Marketinški događaj 2009. godine".

Nagrada "Punom parom napred" koju tradicionalno dodeljuje "Mark-planetak" dodeljena je na osnovu rezultata poslovanja po završnim računima za 2008. godinu.

Za najuspešnija preduzeća u 2008. proglašeni su "Beoxpo system", u kategoriji specijalizovanih preduzeća za organizaciju sajamskih nastupa, privrednih i drugih izložbi i "Alma quattro", u kategoriji preduzeća za spoljno oglašavanje.

Najuspešnije agencije u 2008. godini su, prema finansijskim pokazateljima, "Direct media" (agencija za planiranje i zakup oglasnog prostora), "Leo Burnett" (agencija za tržišne komunikacije), McCann erickson PR (agencija za odnose sa javnošću) i "IPSOS Strategic marketing" (agencija za marketinška i društvena istraživanja).

Beogradski sajam je proglašen najuspešnijom sajamskom organizacijom, dok je priznanje za Marketinšku ličnost 2008. godine pripalo Ivanu Tasovcu, direktoru Beogradske filharmonije. Za najuspešnije marketinške događaje u 2008. godini proglašeni su Sabor trubača u Guči , Budi VIP student , Belgrade Beer Fest, Biram da recikliram, i Odbojkaški savez Srbije i Vip Mobile.

Manifestacija "Marketinški događaj 2009. godine" u organizaciji "Mark-planetka" i Privredne komore Srbije traje od 27. do 30. oktobra, u prostorijama Privredne komore Srbije. Slogan manifestacije "Marketinške misli - kreativna sloboda!" je izabran kako bi se istaklo da projektovanje, programiranje i realizacija tržišnih aktivnosti moraju biti zasnovani na određenim tžišnim zakonitostima koje je iznedrila marketing praksa, ali i da kreativna sloboda može biti značajan činilac tržišnog uspeha, dodaje se u saopštenju.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.