NavMenu

U toku prijave za Poslovni forum Bugarska - Srbija, koji će se održati 28. novembra 2019. godine

Izvor: eKapija Subota, 09.11.2019. 13:48
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Brian A Jackson/shutterstock.com)Ilustracija
Povodom održavanja Trećeg zasedanja zajedničke srpsko-bugarske međuvladine komisije za ekonomsku saradnju, Kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije i Privredna komora Srbije u saradnji sa Agencijom za promociju malih i srednjih preduzeća Republike Bugarske organizuju Poslovni forum Bugarska - Srbija u Grand hotelu Sofija u četvrtak, 28. novembra 2019. godine.

Zasedanjem predsedavaju ministar za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije Nenad Popović i ministar ekonomije Republike Bugarske Emil Karanikolov.

Kao prioritetni sektori za održavanje bilateralnih poslovnih razgovora srpskih i bugarskih kompanija, određeni su: prehrambena industrija, građevina, IKT i telekomunikacije, turizam, poljoprivreda, drvna industrija, inovacije, navodi se na sajtu Privredne komore Srbije.

Zainteresovane kompanije za učešće na Poslovnom forumu mogu se javiti Mariji Sepi, rukovodiocu Centra za Evropu Privredne komore Srbije, na telefon: 011/3300 929 ili na mejl marija.sepi@pks.rs.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.