NavMenu

Luskuzni hotel Park u Vrnjačkoj Banji otvara se u maju 2020. - "A Hoteli" planiraju ulaganja i u Beogradu

Izvor: eKapija Sreda, 06.11.2019. 12:11
Komentari
Podeli
Vrnjačka Banja uskoro će biti bogatija za još jedan luskuzni turistički objekat. Reč je o hotelu Park, čija rekonstrukcija je u toku, a koji pripada srpskom lancu A Hoteli, u čijem sastavu se nalaze i hoteli Izvor u Aranđelovcu, Grand Tornik na Zlatiboru, Sloboda u Šapcu i Garni Hotel Master u Novom Sadu.

- Hotel Park nalazi se na glavnom šetalištu u centru Vrnjačke Banje i već sada privlači pažnju turista i posetilaca. Renoviranje objekta podrazumeva proširenje sadržaja hotela i smeštajnih kapaciteta, kao i promenu spoljnog izgleda. Fasada hotela je preprojektovana i uklopljena u tradicionalne forme akademskog stila, a posebnu atrakciju čine skulpture kraljica Marije i Aleksandre Karađorđević, pozicionirane u nišama na fasadi. Rečju, intenzivno se radi na enterijeru, tako da se naziru završni radovi - kaže za eKapiju Vesna Vlatković, PR i marketing menadžerka grupacije A Hoteli.

Kako kaže naša sagovornica, nakon rekonstrukcije hotel će pored smeštajnih jedinica imati i brojne dodatne sadržaje.

- Hotel Park imaće lobi bar, restoran sa poslastičarnicom, pansionski restoran, SPA centar, salu za sastanke, konferencijsku salu i sopstveni parking. SPA centar, koji se gradi po visokim svetskim standardima i u prepoznatljivom atraktivnom stilu A hotela, sadržaće bazen, saunu, slanu sobu, relaks sobu sa tepidarijumima i prostor za masaže i tretmane - ističe Vlatković.

Za izradu projekta hotela Park bio je zadužen projektni biro Naš stan iz Beograda, a neke od kompanija koje su radile na opremanju i izgradnji su Amiga, Atlas, Oganj.

- Renovirani hotel Park raspolagaće sa 67 modernih smeštajnih jedinica različitih struktura i površina. Već sada sa sigurnošću možemo reći da će ovaj hotel, čija vrednost investicije iznosi oko 9 mil EUR, uticati na podizanje standarda smeštajnih kapaciteta najposećenije banje u Srbiji. Planirano je da ima pet zvezdica - kaže sagovornica eKapije.

Kako ističe, svi zaposleni u hotelu sa nestrpljenjem očekuju 1. maj 2020. godine, za kada je i zakazano otvaranje i kada će hotel Park primiti prve goste.

Investicije Alco grupe ovde se, kako kaže Vesna, ne završavaju.

- Na čelu grupacije A Hoteli je investitor koji je u javnosti poznat po vizionarskim projektima, a istovremeno i izgradnji najluksuznijih hotela. Planova je mnogo, ali trenutno su predmet razmatranja kupovina hotela Slatina u Vrnjačkoj Banji i izgradnja hotela u Beogradu - otkriva Vesna Vlatković za eKapiju.

D. Obradović



Fotogalerija
Hotel Park Vrnjačka Banja
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.