NavMenu

Koferencija za finansijske direktore i rukovodioce - "Get Ready for Future Finance Challenges" 14. novembra u Beogradu

Izvor: eKapija Petak, 25.10.2019. 16:06
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pressmaster/shutterstock.com)Ilustracija
Udruženje finansijkih direktora Srbije organizuje prvu samostalnu konferenciju "Get Ready for Future Finance Challenges".

Konferencija će se održati 14. novembra u hotelu Hyatt u Beogradu, saopšteno je na sajtu Udruženja.

Neke od tema CFO konferencije biće na koji način će se do 2021. promeniti kompanijske kulture, da li je "effectiveness" sastavni deo "leadership-a", zbog čega blockchain još uvek na nivou ideje premda kao koncept postoji preko 10 godina i koji su novi trendovi i strategije u svetu finansija.

"Get Ready for Future Finance Challenges" je, navodi se na sajtu Udruženja, ekskluzivni događaj koji okuplja visoke rukovodioce finansija, izvršne direktore i ostale profesionalce iz sveta biznisa u Srbiji koji će imati prilike da slušaju i razmene iskustva sa najbojim domaćim i stranim predavačima.


Prijave za učešće na konferenciji su i zvanično otvorene, a prijavljivanje je moguće na linku ili putem mejla office@ufds.rs.
Firme:
UFDS UFDS
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.