NavMenu

Traži se koncesionar za postavljanje pokretnih stepenica i liftova za invalide, održavanje podzemnih prolaza, video nadzor i urbani mobilijar u Beogradu

Izvor: eKapija Petak, 25.10.2019. 10:20
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Longchalerm Rungruang/shutterstock.com)Ilustracija
JP Putevi Beograda raspisalo je javni poziv za učestvovanje u postupku dodele koncesije za finansiranje nabavke, postavljanja i održavanja pokretnih stepenica i liftova za invalide. Takođe, traži se i koncesionar za rekonstrukciju i održavanje delova podzemnih prolaza i nabavku, postavljanje i povezivanje digitalnih kamera koje obezbeđuju "motorized remote position and zoom control", i opreme za snimanje i prikupljanje informacija o saobraćaju i softvera za upravljanje saobraćajem u Beogradu koji se ne mogu komercijalno koristiti.

Poziv se odnosi i na dodelu koncesije za finansiranje nabavke, izgradnje, postavljanje, održavanje i korišćenje određenih elemenata urbanog mobilijara koji se mogu komercijalno koristiti.

Mesto obavljanja koncesione delatnosti nalazi se na teritoriji Beograda i to na sledećim lokacijama: Palata Albanija, Terazije, Igumanova palata, raskrsnica Nušićeve i Dečanske ulice, Bulevar Mihajla Pupina, Jurija Gagarina u Bloku 45 i Bulevar Vojvode Mišića kod Beogradskog sajma.

Rok trajanja koncesije je 25 godina, koji počinje da teče od dana stupanja na snagu ugovora o koncesiji. Ponude se dostavljaju do 17. decembra u 10 časova.

Kriterijum za izbor najpovoljnije ponude je najviša ponuđena koncesiona naknada. Rok za donošenje odluke iznosi 30 dana od isteka roka za dostavljanje ponuda.

Više informacija o javnom pozivu možete videti OVDE.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.