NavMenu

Grdelica dobila hotel sa savremenim restoranom posle više decenija - Na proleće 2020. gradiće se i velika bašta (FOTO)

Izvor: eKapija Petak, 18.10.2019. 14:17
Komentari
Podeli
Svečana sala hotela u GrdeliciSvečana sala hotela u Grdelici
Grdelica je posle više decenija dobila hotel sa savremeno opremljenim restoranom.

Investitor Stevan Stamenković radni vek proveo je u Americi i rešio da svoje penzionerske dane provede u rodnom kraju, pa i da pokrene turizam. Pre 10 godina, za oko 100.000 EUR kupio je stari hotel Morava koji je bio u zapuštenom stanju, da bi posle ulaganja i renoviranja na njegovom mestu nastao novi hotel.

- Imamo sedam soba, dvokrevetnih i jednokrevetnih. Skoro svi radovi su završeni, ostalo je još nešto malo na opremanju soba i očekujemo da ćemo za 10-15 dana moći da primimo prve goste - rekao je za eKapiju menadžer hotela Đorđe Mitić.

On je dodao da će hotel, koji se sada zove Alibaba s & s, Grad Jelica, u budućnosti najverovatnije nositi ime po prethodniku, hotelu Morava.

U okviru hotela postoji i svečana sala za proslave kapaciteta 230 mesta, kao i restoran koji radi svakog dana i koji prima do 80 gostiju.

- U planu je da na proleće 2020. godine izgradimo veliku baštu u okviru hotela kakva je nekad bila. Hoćemo da privučemo turiste u Grdelicu, kako bi se i opština brže razvijala - kaže Mitić.

I. Milovanović
Fotogalerija
Hotel u Grdelici
Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.05.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Obezbeđen novac za gradnju novog objekta Kliničkog centra u Kragujevcu

Za Klinički centar Kragujevac, kako je rekao mandatar za sastav nove Vlade Miloš Vučević, obezbeđena su sredstva iz budžeta države. Dodao je da je 22. marta ove godine dobijena građevinska dozvola za izgradnju novog objekta na površini od 24.500 metara kvadratnih. - Vrednost investicije za izgradnju je 45,1 mil EUR, a planira se da novi objekat ima 351 postelju i osam operacionih sala. Početak radova na novom objektu je planiran za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.