NavMenu

Turistički Svet organizuje Treći međunarodni Wellness & Spa Fest

Izvor: eKapija Utorak, 15.10.2019. 12:29
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: sirirak kaewgorn/shutterstock.com)Ilustracija
Posle pune tri godine, Turistički Svet 9. novembra u Beogradu organizuje III međunarodni Wellness & Spa Fest, obećavajući novo, inspirativno putovanje kroz čaroliju wellness-a, ovog puta s fokusom na "zdravlju iz vode"!

Udruživši i ovog puta svoj kreativni potencijal, Turistički Svet i Wellness Akademija Peđa Filipović predstaviće benefite domaće i međunarodne wellness & Spa industrije, njene neverovatne potencijale, filozofiju, kulturu, trendove… otkrivajući istinsku magiju wellness-a onima koji su u ozbiljnoj potrazi za sopstvenim "Svetim gralom" fizičkog i duhovnog zdravlja i lepote.

- Wellness & SPA Fest je: jedinstvena, proaktivna, kompleksna priča, jedan od do sada najzanimljivijih događaja po svom konceptu, sadržaju, učesnicima, porukama i efektima. On motiviše i inspiriše na pozitivne promene u odnosu prema zdravlju, životnoj filozofiji, životu u celini, daje inpute za postizanje energetskog balansa na fizičkom i mentalnom nivou, za veću toleranciju na stres i veće zadovoljstvo sobom, s nedvosmislenim pozitivnim uticajem na sve sfere života i rada - navode organizatori.

Više kroz praksu nego teoriju, više uz igru i rituale za opuštanje, nego uz klasične promotivne forme, govoriće se tokom čak osam časova uzbudljivog, programa o aktivnom, zdravom životu za sve slojeve stanovništva.

- Biće to zanimljivo globalno putovanje kroz svet wellness-a uz mnoštvo različitih simultanih aktivnosti: obavezan "pozdrav životnoj energiji", atraktivne promocije poznatih hotelskih, banjskih i nezavisnih wellness & spa centara, kao i turističkih destinacija, prezentacija novih proizvoda, usluga, wellness & Spa koncepata i trendova, zanimljivih radionica, vežbi sa profesionalnim trenerima, besplatnih tretmana i konsultacija sa stručnjacima iz raznih oblasti čiji je lajtmotiv "zdravlje", ali i učešće poznatih javnih ličnosti na Festivalu – promotera zdravih stilova života, degustacije zdrave hrane i napitaka, igru i smeh kao sastavni deo koncepta zdravlja, a sve to u atmosferi koja sinergijom dekoracije, muzike, boja i mirisa daje tako potreban impuls fizičkoj i mentalnoj relaksaciji - obećavaju organizatori.

Kruna celodnevnog događaja biće dodela godišnjih priznanja pod brendom Ambasadori dobre usluge najuspešnijima u wellness & Spa industriji.

Fest se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.