NavMenu

Rotte LTD iz Subotice oprema poslovne objekte, industrijske pogone i hotele - Kompanija se bavi i proizvodnjom nameštaja (FOTO)

Izvor: eKapija Utorak, 15.10.2019. 11:55
Komentari
Podeli
Kompanije Rotte osnovana je 1991. godine sa sedištem u gradu Tata, 50 kilometara od Budimpešte. Danas je kompanija prisutna u gotovo svakoj državi Evrope, a poslovnicu imaju i na Bliskom istoku. Od 2009. godine firma posluje i u Srbiji kao Rotte LTD d.o.o u Subotici.

- Na globalnom nivou za kompaniju Rotte trenutno radi oko 40 projekt menadžera, 25 inženjera i 32 mehaničarska tima. Pored toga ima još 290 zaposlenih u nekim drugim sektorima. Naša ideja je da, pored mnogobrojnih proizvoda, našim klijentima nudimo i idejno rešenje za kompletno orpemanje njihovih poslovnih prostora. U našim industrijskim pogonima imamo mogućnost da pravimo jedinstveni nameštaj po želji klijenata - kaže za eKapiju Csongor Pressburger, projekt menadžer u kompaniji Rotte.

Kako navodi, kompanija posluje u četiri vrste delatnosti. Osim opremanjem poslovnih objekata (supermarketi, prodavnice, benzinske stanice itd.), Rotte se bavi i opremanjem magacina, industrijskih pogona, institucija i hotela.

- Zahvaljuljući velikom iskustvu koje smo stekli u poslednjih skoro 30 godina, izuzetno smo uspešni i proizvodnji jedinstvenog nameštaja (drvo, metal, inox) i u projektovanju onoga što naši partneri zamisle. Kompanija ima četiri industrijska pogona za proizvodnju. To su pogoni za drvni materijal, metalne konstrukcije, u našem vlasništvu je i najveća fabrika dušeka u Mađarskoj, a imamo i industriju za dekor materijal i dekoraciju - kaže naš sagovornik.

Osim sopstvene proizvodnje, Rotte je i distributer brojnih svetskih proizvođača.

- Naši najveći partneri su iz Francuske, kao što su kompanije Caddie France (trgovačka kolica, shop oprema) i HMY (proizvođač poličnih sistema za prodavnice), C/S France itd. Imamo još nekoliko partnera iz Turske i Poljske. Nedavno smo započeli saradnju i sa nekim industrijama u Srbiji, kako bismo mogli da što efikasnije odgovorimo zahtevima klijenata - ističe Pressburger.

Tokom godina poslovanja, kompanija Rotte radila je na mnogobrojnim projektima.

- Hteo bih da spomenem da već dugo godina jaku saradnju sa MOL Groupom, kako globalno, tako i u Srbiji. Za njih smo opremali već nekoliko benzinskih stanica. Takođe, sarađujemo i sa trgovačkim lancima kao što su Lidl, Spar, Auchan, Tesco, Univerexport i mnogi drugi. U narednom periodu radićemo na tome da pojačamo svoj status u državama u kojima smo već prisutni, naročito u Srbiji i na balkanskom tržištu - kaže Csongor Pressburger za naš portal.

D. O.


Fotogalerija
Rotte LTD Subotica
Komentari
Vaš komentar

Top priče

04.05.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Da li znate šta je Bluetooth Auracast - Mogao bi stići svima uz Android 15

Uz novu verziju Android platforme stiže i nova Bluetooth funkcija, koja bi mogla da bude dostupna svima. Tehnologije deljenja zvuka nisu novitet. Za Samsung telefone dostupna je Dual Audio funkcija, a Apple za iPhone ima sličnu opciju. Za sve ostale tu je Bluetooth streaming, koji je doduše prilično limitiran. Međutim, to bi moglo da se promeni sa Android 15 verzijom platforme. Google je u Android 15 implementirao Bluetooth Auracast i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.