NavMenu

U Kragujevcu otvoren sajam privrednih vozila Transtek 2019

Izvor: Tanjug Četvrtak, 10.10.2019. 17:36
Komentari
Podeli
(Foto: ChameleonsEye/shutterstock.com)
U Kragujevcu je u četvrtak, 10. oktobra i zvanično otvoren Sajam privrednih vozila Transtek 2019, na kojem će do 12. oktobra biti izloženo više od 80 različitih modela renomiranih svetskih brendova privrednih vozila i upriličena promocija 10 najnovijih modela.

Prvog dana manifestacije održana i svečana sednica Grupacije automobilske industrije Privredne komore Srbije, navodi se u saopštenju PKS, koja je organizator sajma, zajedno sa firmom Politek doo i Regionalnom privrednom komorom Kragujevac.

- PKS intenzivno digitalizuje postojeće usluge i kreira nove u cilju povećanja konkurentnosti privrede koju zastupa - istakao je direktor PKS-RPK Kragujevac Predrag Lučić na svečanom otvaranju sajma, najavivši i početak izdavanja ATA karneta u Regionalnoj privrednoj komori Kragujevcu.

Na sajmu su pored klasičnih rešenja i najpoznatijih brendova u oblasti transporta i programa dodatne opreme, predstavljene i inovacije u ovom sektoru, kao što je Lifting sistem koji omogućava dostavnim vozilima s klasičnim tovarnim sandukom i ceradom podizanje visine tovarnog prostora sa standardnih 2,3 metara na 2,6 metara, dok je u oblasti opreme za nadogradnju teretnih vozila predstavljen "Space Master", najnoviji model najpoznatijeg evropskog proizvođač "spavajućih" kapsula PONY.

Izlagači su najpoznatiji svetski brendovi lakih dostavnih vozila, tegljača i kamiona kao što su Mercedes-Benz, Volkswagen, Iveco, Fiat, Renault Trucks, Isuzu, Fuso, Volvo, MAN, Scania.

Program priključnih vozila predstavljaju Schmitz Cargobull, Schwarzmüller, Kögel, Kässbohrer, Wielton, dok program opreme predstavljaju Thermo King, Eberspächer, Otani, Long March, CVS.

Transtek 2019 okuplja i predstavnike finansijskih organizacija, proizvođača opreme, referentnih institucija, a prateći program će kroz prezentacije i panel diskusije biti prilika za razmenu iskustava i sticanje novih saznanja o aktuelnim trendovima u ovoj oblasti.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.