NavMenu

Festival Game City od 18. do 20. oktobra u Beču

Izvor: eKapija Četvrtak, 10.10.2019. 14:10
Komentari
Podeli
(Foto: © www.game-city.at)
Kompjuterske igrice i tehnička oprema koje su nedavno predstavljene na skupovima E3 u Los Anđelesu i Gamescom u Kelnu stižu i u Beč. Festival Game City koji se održava ispred i u prostorijama skupštine Grada Beča počinje 18. oktobra.

Na najvećem gejmerskom skupu u Austriji oko 90 izlagača predstaviće svoja inovativna rešenja i dostignuća u gejmingu. Na štandu Xbox-a posetioci će moći da se zabave na čak 37 gejming-stanica i da se premijerno okušaju u nekoj od igrica kao što su LEGO Speed Champions ili NBA 2k20.

Na štandu kompanije Nintendo, Super Mario će pozdraviti sve obožavatelje, a, osim u najnovijim igricama sa ovim likom, ljubitelji avanture moći će da se oprobaju u poslednjoj verziji igrice o poznatoj princezi Zeldi. Osim toga, kompanija HP predstaviće jedinstveni laptop sa dva displeja, koji je razvijen isključivo u gejmerske svrhe.

Biće organizovane i različite radionice i predavanja, pre svega o trenutnoj situaciji i budućnosti sveta igrica, kao i o odgovornom pristupu prema gejmingu. Pogledom kroz VR-naočare publika će biti u prilici da se upozna sa radom UNICEF-a širom planete. Ova svetska organizacija predstaviće svoje aktivnosti u oblasti digitalnog učenja i razvoju ideje o primeni blokčejn tehnologije u humanitarne svrhe.

Skup traje do 20. oktobra 2019. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.