NavMenu

Leskovac dobija dva mosta ljubavi - Uskoro novi izgled konstrukcija

Izvor: eKapija Sreda, 09.10.2019. 09:08
Komentari
Podeli
(Foto: Grad Leskovac)
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović najavio da će dva najfrekventnija pešačka mosta u gradu dobiti moderan izgled. Na frontalnom delu mosta kod Osnovne škole Svetozar Marković naći će se metalna konstrukcija sa slovima "LOVE" na kom će svi građani i turisti moći da zaključaju katanac i time simbolično zaključaju ljubav prema nekome ili nečemu.

Uskoro će se krenuti sa izradom tog novog simbola mosta, a cena radova će, sa ugradnjom, iznositi oko 200.000 dinara, navodi se na sajtu Grada.

Cvetanović najavio je i da će stari "viseći most", odnosno most kod Zelene pijace, takođe dobiti novo obličje i moderan izgled, sa simbolima ljubavi, i da će, najverovatnije, biti spreman za Dan zaljubljenih sledeće godine. Vrednost ove konstrukcije i njene ugradnje iznosiće oko 500.000 dinara.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.