NavMenu

Drugi Sajam proizvodnih tehnologija - Novosadski sajam 24. i 25. oktobra 2019.

Izvor: eKapija Ponedeljak, 21.10.2019. 11:04
Komentari
Podeli
Sa prošlogodišnjeg sajma u KragujevcuSa prošlogodišnjeg sajma u Kragujevcu
Drugi po redu Sajam proizvodnih tehnologija biće održan u hali Master na Novosadskom sajmu 24. i 25. oktobra 2019. godine. Sajam će predstaviti napredna softverska rešenja za proizvodnju, proizvodne mašine i alate, 3D štampu i 3D skeniranje i profesionalni hardver.

Prvi Sajam održan je oktobra 2018. godine na Šumadija sajmu u Kragujevcu i koncept specijalizovanog događaja posvećenog industriji pokazao se veoma dobrim: sajam je posetilo preko 500 profesionalaca iz 300 kompanija.

Sajam i ove godine organizuju Solfins 3D Kompanija i Strojotehnika, ali ovoga puta uz podršku šest partnerskih kompanija koje se pridružuju organizaciji inspirisane uspešnim prošlogodišnjim sajmom: Festo, Meusburger, EPH Fero, Key IT, BPP Group i Garant WIS.

O tome kako se javila ideja za organizaciju ovog specijalizovanog događaja organizatori kažu:

- Kao pružaoci konsultantskih usluga i rešenja za industriju, sa preko 300 klijenata, želeli smo da iskoristimo svoju centralnu poziciju u domaćoj industriji kako bismo, pre svega klijentima, ali i svim zainteresovanim profesionalcima predstavili najnovija rešenja za razvoj i proizvodnju koje koriste najuspešnije firme u Srbiji. Tako je 2018. godine nastala ideja ovakvog sajma, i nakon više nego uspešne premijere Prvog Sajma proizvodnih tehnologija u Kragujevcu, rešili smo da događaj ponovimo i ove godine ali na novoj lokaciji - kaže Srđan Živkov, izvršni direktor Solfins 3D Kompanije.

Za Drugi sajam proizvodnih tehnologija organizatori su izabrali Novi Sad, kao centar oko koga gravitira desetine firmi ove industrije, od Sremske Mitrovice do Subotice, sa stotinama angažovanih inženjera i visokokvalifikovanih profesionalaca u svim fazama razvoja i proizvodnje.

- Strojotehnika je na srpskom tržištu prisutna kao vodeći distributer savremenih CNC mašina i alata za mašinsku obradu, i fokusirani sajam je odličan format gde možemo da pokažemo u praksi, ne samo proizvode, već i konkretne prednosti naše ponude, da se sretnemo sa svim našim klijentima, ali i da čujemo trendove i želje tržišta - kaže Daniel Radić, predstavnik Strojotehnike za Srbiju.

Sajamska ponuda za domaće kompanije

Sajam će na oko 2.000 m2 izložbenog prostora predstaviti specijalizovana softverska rešenja za 3D modelovanje, simulacije, kontrolu kvaliteta, reverzni inženjering, programiranje CNC mašina, vizuelizaciju, kreiranje upustava, upravljanje dokumentacijom, procesima, projektima i poslovanje, kao i 3D štampu, 3D skeniranje i mašinsku obradu - uživo.

Posetioci neće biti uslovljeni terminima demonstracija i predavanja, već će kompletna ponuda biti predstavljana malim grupama ili pojedinačno, oba dana, tokom celog radnog vremena sajma, zahvaljujući angažmanu preko 30 aplikativnih inženjera i specijalista za specifične oblasti rada.


- Pozivamo sve vlasnike i menadžere kompanija, inženjere, tehnologe i operatere CNC mašina i 3D štampača, profesore, nastavnike, studente i učenike tehničkih škola i fakulteta, ali i sve entuzijaste, hobiste i ljubitelje tehnologija da posete Sajam proizvodnih tehnologija i da vide sve ono što je, ne samo trenutno aktuelno, već i ono što će obeležiti četvrtu industrijsku revoluciju koja se odvija - kaže Srđan Živkov.


Solfins CAD/CAM Nagradni turnir

Na kraju prvog dana sajma, od 18 časova, u sajamskoj hali biće održan Solfins Nagradni turnir u 3D CAD modelovanju u SolidWorks ili CATIA softveru (prema izboru učesnika), i revijalni dvoboji u CAM programiranju.

Na prethodnom CAD/CAM turniru učestvovalo je preko 20 inženjera iz 15 kompanija, a pobednici su dobili vredne nagrade: 3D miševe za inženjering, besplatno skeniranje i 3D štampu svojih figura.. Ove godine organizator turnira, Solfins 3D Kompanija, sprema još neka iznenađenja za najbrže i najveštije CAD i CAM korisnike.

Osigurajte najbolje iskustvo na Sajmu proizvodnih tehnologija

Kako bi gosti i posetioci sajma imali bolje iskustvo i iskoristili događaj na najbolji mogući način, organizatori su kompletnu ponudu predstavili na internetu, zajedno sa opcijama za zakazivanje sastanaka i traženje sajamskih ponuda putem sajta.

Ulaz na Sajam je besplatan za sve posetioce, uz prethodnu registraciju na sajtu Solfinsa.

Kompletnu ponudu Sajma proizvodnih tehnologija i upit za besplatnu registraciju pronađite na sajtu Solfins 3D Kompanije.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.