NavMenu

Srpska kompanija Vega IT u 500 najbrže rastućih u regionu Evrope, Bliskog istoka i Afrike

Izvor: Tanjug Petak, 04.10.2019. 11:56
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Robert Kneschke/shutterstock.com)Ilustracija
Srpska kompanija Vega IT Sourcing plasirala se na Dilojtovu listu 500 najbrže rastućih tehnoloških kompanija u regionu Evrope, Bliskog istoka i Afrike (EMEA), objavila je danas konsultantsko-revizorska kompanija Dilojt.

Ta srpska kompanija zauzela je 435. mesto na rang listi "Deloitte 2018 Technology Fast 500 EMEA".

Gledano u celini, na listi su pobednici iz 18 zemalja, sa prosečnom stopom rasta prihoda od 969%, što je pad u odnosu na stopu rasta od 1.377 odsto, koja je zabeležena 2017. godine.

Švedska kompanija Strossle International AB zauzela je prvo mesto na rang listi sa rastom prihoda od 19.900 odsto. Slede kompanije EMFA Yazilim iz Turske sa rastom od 19.381%, češka Prusa Research s.r.o. sa rastom od 17.122%, Deliveroo iz Velike Britanije (14.474 %) i Kiwi.com iz Češke sa rastom od 14.380%, navodi se u saopštenju Dilojta.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.