NavMenu

Završeno infrastrukturno opremanje Industrijske zone Zmič u Paraćinu - Raspisan tender za dopunu ponuda za gradnju Industrijskog parka

Izvor: eKapija Četvrtak, 03.10.2019. 15:47
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Konstantin L/shutterstock.com)Ilustracija
U Paraćinu je završeno infrastrukturno opremanje Industrijske zone "Zmič", koje je započeto sredinom juna, za potrebe izgradnje Industrijskog parka.

Infrastrukturno opremanje sprovedeno je u okviru programa EU PRO.

Kako stoji sajtu Opštine, završena je izgradnja još jedne velike saobraćajnice koja omogućava širenje zone otvaranjem novog bloka parcela, a u narednom periodu očekuje se ugovaranje izgradnje Industrijskog parka.

Tender za izvođače radova je nedavno istekao, ali je u toku poziv za dopunu ponuda u pregovaračkom postupku za javnu nabavku radova na izgradnji industrijskog parka.

U pozivu se navodi da je predmet javne nabavke prva faza izgradnje proizvodnog objekta na parcelama Industrijskog parka u okviru Industrijske zone Zmič.

Krajnji rok za podnošenje ponuda je 10. oktobar 2019. u 11 časova, a istog dana, 15 minuta kasnije, biće upriličeno javno otvaranje ponuda i pregovaranje.


Kako je ranije najavljivano, objekat iz javnog poziva gradiće se za potrebe švedske kompanije Rimaster, koja će u paraćinskoj industrijskoj zoni proizvoditi električne sisteme i kablovske setove za specijalna vozila i teške građevinske mašine.

Iz Opštine Paraćin podsećaju da bi u novom pogonu, prema najavama investitora, u narednim godinama posao trebalo da pronađe do 1.000 ljudi, i dodaju da će, uključujući i ostale investitore u Zoni, kroz nekoliko godina na tom području biti obezbeđeno 1.500 radnih mesta.

B. P.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.