NavMenu

Svečana proslava povodom 15 godina kompanije Konstruktor (FOTO)

Izvor: eKapija+ Sreda, 02.10.2019. 15:14
Komentari
Podeli
Konstruktor Grupa svečano je proslavila 15 godina kompanije u glamuroznom novoizgrađenom logističkom centru KLP u Šimanovcima.

Od momenta osnivanja 2004. godine, Konstruktor je savladao mnoge projektne izazove, uz jasan cilj pred sobom ka kojem je odlučno koračao: da učvrsti poziciju lidera u inženjeringu privrednih objekata, gradnje industrijskih i logističkih centara, ritejl parkova, modernih poslovnih i stambenih zgrada sa reputacijom pouzdanog partnera posvećenog ciljevima klijenata.

Danas, nakon 15 godina, Konstruktor Grupa ostavila je iza sebe više od 250 velelepnih objekata najrazličitijih tipova i namene širom regiona.

Tim povodom, upriličena je gala proslava za zaposlene koji su na dosadašnjem putu rasli zajedno sa kompanijom, poštovanim investitorima koji su vrednost Konstruktora prepoznali i učvrstili kontinuiranu saradnju sa kompanijom, cenjenim podizvođačima, dobavljačima, projektantima, ustanovama, brojnim medijima i prijateljima kuće.

Srđan i Ognjen KisinSrđan i Ognjen Kisin
Ovom prilikom takođe, svečano je i otvoren novi Logistički Centar KLP u Šimanovcima koji je kompanija Konstruktor izgradila kao generalni izvođač radova prema najvišim standardima gradnječ. Objekat KLP građen je za potrebe rente i predstavljaće veliki pomak u logistici.

Sa tim u vezi, svečanost je još više dobila na značaju.

Kompanija Konstruktor izražava izrazito zadovoljstvo na proteklom radu, ostvarenom uspehu, brojnim priznanjima kao zdrava i uspešna domaća komanija, i kako kažu - prolazili su dani i godine na gradilištima, nekada više, nekada manje teške, ali uvek dobre i bolje od predhodnih. A to je ono što je najvažnije.

Jedan od osnivača i predsednik Konstruktor grupe, prof. dr Srđan Kisin, izvršni direktor i osnivač Ognjen Kisin, menadžment kompanije, uz kratke govore zahvalili su se velikom broju gostiju koji su došli da zajedno sa njima podele radost minulog rada, i u susret godinama ispred, poručili da, kako i slogan Konstruktor Grupe kaže, "nastavljamo da konstruišemo vašu viziju".



Fotogalerija
Proslava povodom 15 godina kompanije Konstruktor
Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.05.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Obezbeđen novac za gradnju novog objekta Kliničkog centra u Kragujevcu

Za Klinički centar Kragujevac, kako je rekao mandatar za sastav nove Vlade Miloš Vučević, obezbeđena su sredstva iz budžeta države. Dodao je da je 22. marta ove godine dobijena građevinska dozvola za izgradnju novog objekta na površini od 24.500 metara kvadratnih. - Vrednost investicije za izgradnju je 45,1 mil EUR, a planira se da novi objekat ima 351 postelju i osam operacionih sala. Početak radova na novom objektu je planiran za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.