NavMenu

Sajmovi LORIST u Novom Sadu do 6. oktobra okupljaju 500 izlagača iz oko 20 zemalja

Izvor: Tanjug Sreda, 02.10.2019. 14:03
Komentari
Podeli
Međunarodni sajmovi LORIST, 52. po redu, na kojima učestvuje više od 500 izlagača iz oko 20 zemalja, otvoreni su u Novom Sadu.

Međunarodni sajmovi počeli su Sajmom lova i ribolova i Sajmom ekologije, dok Sajam turizma i Sajam sporta publiku dočekuju od sutra (3. oktobar 2019.)

Zemlja partner je Mađarska.

Izlagači će predstaviti ponudu u oblastima lova, ribolova i turizma Dunavskog regiona, kao i ekologiju i sport u Srbiji.

- Verujem da će posetioci moći da uživaju u onome što su im izlagači pripremili, i da ćemo svi zajedno da radimo na širenju svesti o tome da moramo biti fokusirani na očuvanje životne sredine, kao i na njeno unapređenje. Želimo da nam grad bude još zeleniji, da niču nova stabla, a stara da čuvamo, da projektu ozelenjavanja pristupamo odgovorno, uz adekvatnu stratešku dokumentaciju i podršku struke - rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor pozdravio je to što je ove godine zemlja partner sajma Mađarska i naglasio da bi bilo lepo da manifestacija gostuje na svetskoj izložbi "Ujedinjeni s prirodom", čiji će domaćin 2021. godine biti upravo Mađarska.


Uz izložbenu postavku u halama i na otvorenom delu Sajmišta, organizuju se kongresne aktivnosti i poslovni susreti, a učesnici dolaze iz: Austrije, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Danske, Francuske, Grčke, Hrvatske, Holandije, Mađarske, Nemačke, Rumunije, Rusije, Severne Makedonije, Slovačke, Slovenije, Srbije, Turske i Velike Britanije.

Cena ulaznice za odrasle je 300 dinara, dok je za decu od 7 do 12 godina, penzionere i kolektivne posete cena 200 dinara.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.