NavMenu

Nema zainteresovanih za Tehnohemiju - Nijedna ponuda za kupovinu snadbevača građevinske, metalne i tekstilne industrije

Izvor: Tanjug Utorak, 01.10.2019. 10:30
Komentari
Podeli
(Foto: Instantstreetview.com)
Ministarstvo privrede objavilo je da nijedan potencijalni kupac nije dostavio ponudu za kupovinu kapitala preduzeća za promet i proizvodnju hemijske i tehničke robe Tehnohemija iz Beograda.

Javnim pozivom bilo je određeno da zainteresovana lica mogu podneti prijave za učešće u postupku najkasnije do 25. septembra ove godine, međutim do tog datuma, nije stigla nijedna prijava za učešće u postupku kupovine kapitala ovog privrednog subjekta.

Ministarstvo privrede objavilo je u avgustu ove godine javni poziv za prikupljanje ponuda za prodaju 46,8% akcija ove kompanije.

Firma je osnovana još 1951. godine kao industrijski servis za snadbevanje ličnim sredstvima za rad (HTZ oprema) i hidroizolacijom.

Decenijama slovi za vodećeg snadbevača građevinske, metalne, tekstilne industrije, trgovina i javnih preduzeća.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.