NavMenu

Održan treći Kaizen kongres, uz diskusije i gemba šetnje

Izvor: eKapija Ponedeljak, 30.09.2019. 16:50
Komentari
Podeli
Treći KAIZEN™ kongres u Srbiji u organizaciji Japanske Poslovne Alijanse u Srbiji (JPAS) i Kaizen instituta Srbija održan je 23. i 24. septembra 2019. godine.

Prvi dan kongresa, posvećen panel diskusijama, otvorili su Tetsuja (Tetsuya) Tsubota, prvi savetnik u Ambasadi Japana, Goran Pekez, predsednik JPAS-a i Bojan Šćepanović, direktor Kaizen Instituta Srbija.

Više od 200 učesnika posetilo je prvi, konferencijski dan kongresa, gde su imali priliku da, u okviru pet panela, saznaju više o tome da li je KAIZEN™ moguć i kod srpskih kompanija, koje su sličnosti i razlike u poslovnoj kulturi Japana i Srbije, da li KAIZEN™ može biti rešenje za industrijalizaciju Srbije, kako izgleda uvođenje KAIZEN™ u međunarodnim kompanijama i koji se alati koriste prilikom implementacije KAIZEN™-a, navodi se u saopštenju

JPAS.

Drugog dana kongresa organizovane su i gemba šetnje u fabrikama JPAS članice Panasonic Lighting Devices Serbia d.o.o., kao i u fabrikama Continentala u Subotici, Eatona u Sremskoj Mitrovici i Galeb Grupe u Šapcu.

Timovi koje su vodili kaizen eksperti JPAS članice Kaizen Instituta Srbija su tražili, analizirali i predlagali potencijalna poboljšanja sa ciljem povećanja efikasnosti i produktivnosti fabrika domaćina.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.