NavMenu

Grafima 2019 - Koji izlagači su poneli priznanja i nagrade?

Izvor: eKapija Ponedeljak, 30.09.2019. 13:09
Komentari
Podeli
Mašina Mimaki jfx200 2513 ex (Foto: Aleksandra Kekić)Mašina Mimaki jfx200 2513 ex
Na 41. Međunarodnom sajmu grafičke, papirne i kreativne industrije Grafima najuspešnijim izlagačima dodeljena su tradicionalna priznanja i nagrade.

Stručni žiri Beogradskog sajma radio je u sastavu: Srećko Bugarinović (predsednik), Zoran Solarov i Kristina Jovanović, navodi se na sajtu Beogradskog sajma.

Priznanja za ukupni kvalitet dobili su Fortuna Digital iz Beograda (Zlatni pečat), Politika AD Beograd (Srebrni pečat) i Gama Digital Centar Beograd (Bronzani pečat).

Dodeljene su i diplome.

Za robnu grupu "Knjige" Ztalni pečat osvojila je Politika za knigu "Ljudi Politike", a Srebrni JP Službeni glasnik Beograd za "The Dečani Monastery".

Za "Časopise, revije i novine", zlato je osvojio Gama Digital Centar za "Grafiku", a srebro Politika za "Mali zabavnik".

Za reklamnu grafiku Zlatni pečat osvojila je firma Promo logo Beograd, a Odri Print iz Valjeva ta galanterijski proizod za kolekciju kalendara.

Robna grupa "Mašine, uređaji i softver za grafičku industriju" podeljena je za male mašine do 42'' i za velike mašine preko 42''.

U prvoj kategoriji Zlatni pečat za mašinu Xerox Iridesse Productions Press osvojila je firma Aigo Business System iz Beograda. Srebrni pečat za mašinu OKI Pro8432WT osvojila je firma Original doo Beograd.


Specijalno priznanje dobila je dirma Oracal polikarbonati doo Smederevo, za mašinu Fiber Laser Marker JQ30W.

U drugoj kategoriji Zlatni pečat osvojila je Fortuna za mašinu Massivit 3D, a Srebrni Sitotehnika doo Beograd, za liniju za štampu i sečenje pločastih materijala Mimaki 3FX 200 2513 Ex+Summa F Series CNC.

Specijalno priznanje za mašinu Roland VG2 640 dodeljeno je firmi Igepa Cartacell iz Novog Beograda.

Specijalna priznanja za inovativnost u grafičkoj industriji dodeljena su Fortuni za mašinu HP Stitch S500 i firmi New Name Beograd za mašinu New Name Small One.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.