NavMenu

Ryanair od januara 2020. leti iz Niša do Frankfurta

Izvor: Južne vesti Sreda, 18.09.2019. 15:48
Komentari
Podeli
(Foto: Rebius/shutterstock.com)
Dva puta nedeljno avioni irske kompanije Ryanair leteće od januara 2020. godine iz Niša do Hana, drugog po veličini aerodroma u Frankfurtu, u Nemačkoj. Inače, sa niškog aerodroma ka ovoj destinaciji već lete avioni Air Serbia.

Kako kažu u kompaniji, odlučili su da uvedu još jednu liniju iz Niša kao deo njihovog zimskog reda letenja.

Kao kompanija broj 1 u svetu Ryanair sa zadovoljstvom povećava svoju prisutnost u centralno-istočnoj Evropi i pokreće liniju od Niša do Frankfurta (Han) - kaže Olga Pavlonka iz Ryanaira.

Prvi avion, prema redu letenja, trebalo bi da spoji Niš i novu destinaciju u Nemačkoj 13. januara naredne godine, a karte već mogu da se kupe po ceni od 28 evra.

Ovo je šesta destinacija irske kompanije iz Niša, a putnici već mogu da putuju do Berlina, Bratislave, Milana, Stokholma i na Maltu.

U kompaniji kažu da su zbog pokretanja nove linije rešili da časte svoje putnike.


Za sve naše letove koji budu realizovani do kraja decembra ove godine, a za koje se karte kupe do četvrtka u ponoć, dajemo cenu od 12,99 evra - kaže Pavlonka.

Podsetimo, Ryanair je druga low cost kompanija koja leti iz Niša, a prvi su poleteli avioni Wizz Aira koji trenutno lete do Beča, Dortmunda, Malmea, Memingema i Bazela.

Pored njih tu je i nacionalni avio prevoznik Air Serbia, sa svojih 12 linija, od kojih jedna takođe saobraća do Frankfurta (Han).
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.