NavMenu

IAAS Srbija zastupa sajam Agro Belgrade 2020 pred studentima - Cilj je informisanje i povezivanje

Izvor: eKapija Utorak, 17.09.2019. 15:31
Komentari
Podeli
Beogradski međunarodni sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva Agro Belgrade 2020 biće održan od 30. januara do 1. februara sledeće godine. Biće to prilika da se predstavi 1.000 izlagača, ali i da se održe konferencije i okrugli stolovi na aktuelne teme.

Organizator Top Events Team može da računa na pomoć Međunarodne organizacije studenata poljoprivrede i srodnih nauka (IAAS).

Cilj udruženja je ostvarivanje saradnje, kako na međunarodnom nivou, tako i u našoj zemlji, između studenata i kompanija koje nude mogućnost zapošljavanja. Studentima su kroz dosadašnji rad uspeli da obezbede stručna predavanja, kao i posete najvećim poljoprivredm proizvođačima u zemlji i svetu.

- Kao organizacija trudimo se da budemo društveno odgovorni, a upravo ćemo naše ciljeve moći da ostvarimo kroz Agro Belgrade sajam. Naša konkretna zaduženja ogledaće se kroz organizovanje stručnog predavanja iz oblasti precizne poljoprivrede gde ćemo gostima pružiti mogućnost da se edukuju i informišu o najnovijim poljoprivrednim tehnologijama - kaže za eKapiju Marijana Bajkić, direktor IAAS Srbija.

Dodala je da su sarađivali sa proizvođačima iz Srbije koji se konkretno bave proizvodnjom i preradom sirovina koje se tiču voćarstva, vinogradarstava i povrtarstva:

- Pružićemo im šansu da kroz sajam promovišu svoju proizvodnju i da se povežu sa drugim kompanijama.
Marijana BajkićMarijana Bajkić

IAAS Srbija je kroz svoj aktivan rad, koji već broji 23 godine, ostvarila dobru saradnju sa poljoprivrednim fakultetima u zemlji i regionu. Tako će u ovim institucijama biti promovisan sajam, kako bi se privuklo planiranih 6.000 do 7.000 studenata.

- Reklamne kampanje biće sprovedene na svim fakultetima u vidu info pulta, vizuala, preko društvenih mreža. Takođe, uključićemo medijske zastupnike gde ćemo reklamirati sajam. Osim Poljoprivrednog fakulteta, želimo da uključimo studente sa Šumarskog, Mašinskog, Hemijskog, Tehnološko-metalurškog fakulteta - pojašnjava Bajkićeva.


Sagovornica veruje da će studente najviše privući ponuda sajma i da su najveći aduti upravo predavači i kompanije, na šta će biti stavljen poseban akcenat.

- Ako sebe smatrate savremenim poljoprivrednim proizvođačem ili želite da to postanete, ako tražite posao u struci i želite da se povežete sa najvećim kompanijama, ako ste student i težite ka tome da jednoga dana budete profesionalac u svojoj oblasti, ako pratite inovacije u poljoprivredi, onda je Agro Belgrade prava stvar za vas. Na jednom mestu okuplja najveći deo srpske poljoprivredne scene zajedno sa inostranim učesnicima. Posetiocima će izlagači preneti svoja znanja i iskustva iz oblasti poljoprivrede, precizne poljoprivrede, zaštite bilja, organske proizvodnje, EU politike i uticaja klimatskih promena na proizvodnju - poručila je posetiocima Marijana Bajkić.

Aleksandra Kekić
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.