NavMenu

Zašto kompanije biraju Business Garden kao idealnu poslovnu adresu

Izvor: Promo Utorak, 17.09.2019. 11:03
Komentari
Podeli
(Foto: Beobild)
Business Garden, najmodernija poslovna zgrada A klase u samom centru Beograda, prve zakupce dočekala je početkom maja. Tržišna ponuda poslovnog prostora značajno je unapređena realizacijom ovog projekta, pa ne čudi što su mnoge inostrane kompanije kao svoju novu poslovnu adresu izabrale baš raskrsnicu ulica Starine Novaka i Kneza Danila.

Velika zainteresovanost za Business Garden nimalo ne iznenađuje, imajući u vidu da su u centru grada u ponudi do sada uglavnom bile stare zgrade sa rasporedom i kapacitetima koji ne odgovaraju potrebama savremenih kompanija. Izgradnjom ovog high-tech poslovnog prostora, zakupci su dobili mogućnost da svoje poslovanje smeste u sam centar svih dešavanja.

Business Garden nudi radno okruženje po najvišim svetskim standardima na prestižnoj lokaciji koja je odlično povezana sa svim važnim institucijama i saobraćajnicama. Uz brz i lak pristup autoputu, zaposlenima je nadohvat ruke i aerodrom, kao i centralna poslovna zona na Novom Beogradu. Sve što im je potrebno tokom dana nalazi se na samo nekoliko minuta hoda - banke, apoteke, vrtići i škole, kao i brojni restorani i kafići za poslovni ručak ili predah tokom pauze. Podzemni parking kapaciteta od 220 mesta svakako je jedna od glavnih komparativnih prednosti Business Garden-a, s obzirom na to da predstavlja pravu retkost u centru grada koja zaposlenima štedi vreme i novac.
(Foto: Beobild)

Još jedna u nizu stavki koja kompanije opredeljuje za novu poslovnu zgradu izraelskih investitora AFI Europe i Shikun & Binui Group, jeste visoka fleksibilnost prostora koji se u potpunosti prilagođava njihovim potrebama i korporativnim vrednostima budućih zakupaca. Business Garden omogućava laku implementaciju svih savremenih trendova u dizajnu i organizaciji poslovnog prostora. Za kompanije koje vode računa o energetskoj efikasnosti, smanjenju troškova i boljim uslovima za rad, Business Garden, kao jedna od retkih zgrada koja će imati LEED Gold sertifikat u Srbiji, predstavlja logičan izbor.

Ukoliko želite da se i vaša kompanije nađe na listi zakupaca najsavremenije poslovne zgrade u centru grada, obratite se vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.