NavMenu

Chelsea FC i "Samsung" organizuju fudbalski kamp "Mini zvezde" u Beogradu

Izvor: eKapija Utorak, 06.10.2009. 14:27
Komentari
Podeli

Nekoliko stotina dece uzrasta 6-14 godina proteklog vikenda (3. i 4. oktobar 2009. godine) učestvovalo je u akciji "Samsunga" ispred "Ušće" shopping centra. Zadatak je bio pogoditi gol jer čak 200 najsrećnijih imaće priliku da sledeći vikend provedu u kampu "Mini Zvezde" Chelsea FC (FK Čelzi) čiji profesionalni treneri dolaze u Beograd da bi na Adi Ciganliji 10. i 11. oktobra održali treninge.

To je deo programa "Football in the Community" društvene odgovornosti kompanije "Samsung" i Chealsea FC sa ciljem da se sport promoviše kao sredstvo za usmeravanje dece na zdrav život i učenje kroz zabavu.

Kompanija "Samsung", ponosni sponzor Chelsea FC, uz podršku beogradske agencije "M2Communications" potrudila se da po prvi put u Srbiji organizuje projekat "Football in The Community" i dovede profesionalce iz slavnog londonskog kluba.

Sigurno je da će 200 mališana naučiti nešto novo jer svake godine 350.000 dece prođe kroz ovakav kamp u Evropi, SAD i Kini. Cilj je promocija poštene igre, poštovanja, discipline i borbe protiv nasilja. Kao deo celokupnog projekta kompanija Samsung je u septembru omogućila predstavnicima medija u Srbiji da posete Fudbalsku akademiju Chelsea u Londonu. Novinari su obišli Akademiju koja se prostire na površini od skoro 200 hektara, u okviru koje se nalazi kompleks sa 35 fudbalskih terena, 17 bazena, restorani, prostorije za učenje, zabavu, medicinske tretmane, analizu treninga i utakmica, kompjutersku obradu podataka...

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Finansije

Kompanija Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus želi da kupi 17% u Addiko banci

Kompanija srpskog biznismena Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus Ltd. želi da kupi manjinski deo u Addiko banci, čije je sedište u Beču, i koja se specijalizovala za "retail" bankarstvo. Kostić nastoji da uveća svoj udeo na bankarskom tržištu Evrope, piše Bloomberg. Agri Europe je tražio da otkupi udeo od oko 17% u Addiko banci preko javne ponude za preuzimanje akcija, pokazuju podaci iz ponude u koju je Bloomberg imao uvid. S druge

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.