NavMenu

Međunarodni simpozijum o novim tehnologijama u sportu od 12. do 14. decembra u Sarajevu

Izvor: eKapija Utorak, 10.09.2019. 17:24
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: DJTaylor/shutterstock.com)Ilustracija
Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Sarajevu najavio je organizaciju 11. međunarodnog simpozijuma "Nove tehnologije u sportu – NTS 2019", koji će se održati od 12. do 14. decembra 2019. godine u Sarajevu.

Od začetka same ideje i organizacije 1. međunarodnog simpozijuma "Nove tehnologije u sportu – NTS 2005" organizator Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Sarajevu predano radi na uspostavljanju i jačanju novih metoda i tehnologija u sportu, te u poslednjih 15 godina okuplja renomirane stručnjake u polju sporta i nauke, dajući svoj doprinos u razvoju istraživačkog i naučnog rada u sportu, a koji je do sada obuhvatao teme:

sportska medicina
sportski trening
biomehanika
informacione tehnologije
fizičko vaspitanje
celoživotno učenje
sportski menadžment
inkluzija u sportu
sport i zdravlje
žene u sportu
transformacioni procesi u sportu
liderstvo i preduzetništvo u sportu
modernizacija sportskog sistema i mnoge druge aktuelne teme.

Ovogodišnji 11. međunarodni simpozijum ima za cilj da objedini dosadašnja iskustva i stoga pokriva širok dijapazon naučnih i istraživačkih polja u sportu, navodi se na sajtu Univerziteta u Sarajevu.

Kao i do sada, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Sarajevu će u saradnji sa tradicionalnim partnerskim institucijama svim učesnicima obezbediti prostor razmene znanja, ideja, veština u polju novih tehnologija u sportu, te ove godine ujedno ponuditi i mogućnost prijave sažetaka i naučnih radova.

Više informacija možete pogledati OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.