NavMenu

Apple će predstavljanje novog modela iPhone 11 prenositi uživo na YouTube kanalu

Izvor: Tanjug Nedelja, 08.09.2019. 11:24
Komentari
Podeli
(Foto: Pres Panayotov/shutterstock)
Kompanija Apple najavila je da će prvi put uživo na YouTube kanalu prenositi predstavljanje novog uređaja iPhone 11, a svečani događaj će biti upriličen u utorak 10. septembra. Na YouTube-u je već dostupan link na kojem je navedeno kako će video krenuti uživo tog dana u 19 sati.

Prošle godine Apple je putem društvene mreže Twitter prenosio događaj na kojem je predstavljao novi iPhone.

Američki tehno gigant u utorak bi trebalo da predstavi tri nova iPhone modela sa nizom novih mogućnosti, prenosi portal Klix.ba.

Najveće promene će biti u brendingu jer će iPhone XS i XS Max postati i iPhone 11 Pro. Ovo će biti prvi put da je Apple iskoristio oznaku "Pro" za iPhone. Aktuelni iPhone XR ce biti poznat kao iPhone 11.

Prema dosadašnjim najavama, dva od tri nova modela trebalo bi da imaju trostruku zadnju kameru, a naslednik XS Max mogao bi imati i malo veći ekran od 6,1 inča. Očekuje se da će novi modeli podržavati i dvosmerno bežično punjenje, biometrijsku sigurnost Face ID-a kao i novu tehnologiju otpornosti na udarce i padove.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.