NavMenu

Nova Uprava Atlantic Grupe za novi rast

Izvor: eKapija Utorak, 03.09.2019. 15:36
Komentari
Podeli
(Foto: Atlantic Grupa)
Od prvog oktobra, Uprava Atlantic Grupe proširiće se na šest članova, pa će je činiti predsednik Uprave Emil Tedeski i članovi Neven Vranković, Zoran Stanković, Lada Tedeski Fiorio, Srećko Nakić i Enzo Smrekar. Osnaživanje Uprave logičan je nastavak procesa definisanja korporativne strategije i prioriteta u daljem razvoju kompanije, započetog u februaru prošle godine.

- Kroz reviziju ukupne poslovne prakse i definisanje strategije i korporativnih prioriteta, identifikovana su područja koja predstavljaju temelj transformacije za budućnost i ključne zamajce rasta, a kojima se prilagođava ukupna organizacija, počevši sa organizacijom Uprave. Ključna područja čine razvoj distribucije, fokusirana međunarodna ekspanzija portfolija Atlantic Grupe, te spajanja i preuzimanja - navodi se u saopštenju kompanije.

Lada Tedeski Fiorio, dosadašnja potpredsednica Nadzornog odbora, zbog preuzimanja nove dužnosti koja je nespojiva sa članstvom u Nadzornom odboru kompanije, napušta NO i kao članica Uprave imaće nadležnost za poslovni razvoj i strategiju.

Srećko Nakić će kao novi član Uprave voditi brigu o ukupnoj distribuciji, a Enzo Smrekar će imati odgovornost za upravljanje brendovima Argeta i Donat Mg koji imaju najveći internacionalni potencijal unutar portfolija Atlantic Grupe.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.