NavMenu

Media 026 ima plan da u kratkom roku podigne tiraž Novostima

Izvor: eKapija Četvrtak, 29.08.2019. 16:16
Komentari
Podeli
(Foto: Google StreetView/Screenshot)
Smederevski biznismen, vlasnik privrednog društva Media 026, Boban Rajić za Udruženje novinara Srbije (UNS) rekao je da su se za kupovinu Novosti odlučili zbog potencijala ove medijske kuće da, uz kvalitetan biznis plan, poslovanje unapredi.

Poslovni sistem Coka, u okviru koga posluje Media 026, osnovan je 1985. godine i bavi se različitim delatnostima. Zapošljava više od 600 osoba i ostvaruje godišnji profit iznad 40 mil EUR.

Rajić kaže da je opredeljenje menadžmenta da Media 026 bude oslonac posla u medijskom sektoru, a ne Poslovni sistem Coka.


Media 026 u vlasništvu je privrednog trgovinskog društva Rajić Invest d.o.o. Vučak vlasnika Bobana Rajića, koje je prošle godine imalo prihode od oko 126 miliona, a dobit 793.000 dinara.

U tekstu se navodi da je cilj društva Media 026 da se kupovinom kompanije Novosti u kratkom roku podigne tiraž i naprave reforme koje bi omogućile dugoročno bolju tržišnu poziciju i pozitivan poslovni rezultat.





Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Energija, IT, Telekomunikacije

EPS pustio u rad mobilnu aplikaciju "Uvid u račun"

Elektroprivreda Srbije (EPS) pustila je u rad mobilnu aplikaciju "EPS Uvid u račun". Putem aplikacije, domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor., saopštio je EPS. Mobilna aplikacija "EPS Uvid u račun" dostupna je korisnicima na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.