NavMenu

Otvaranje prvog šoping parka u Kruševcu 26. septembra

Izvor: Promo Četvrtak, 29.08.2019. 15:59
Komentari
Podeli
Kruševac i okolina uskoro će dobiti novi tržni centar, pošto je svečano otvaranje Kruševac Shopping Parka zakazano za 26. septembar 2019.

Da podsetimo, ovo je prvi šoping park u Kruševcu i okolini, čija vrednost investicije iznosi oko 12 mil EUR i sa sobom donosi 250 novih radnih mesta. Ukupna izgrađena površina za izdavanje lokala prostire se na 9.000 m² uz mogućnost proširenja. Odlična kombinacija internacionalnih i domaćih brendova predstaviće svoju ponudu u 17 lokala, od kojih će pojedini po prvi put imati priliku da se predstave stanovnicima Kruševca i okoline.

Maloprodajni park se nalazi u južnom delu grada Kruševca, u ulici Krfska broj 37, na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Bruskog puta, regionalnog puta koji vodi do planine Kopaonik i samo 25 km od glavnog državnog autoputa. U krugu od 45 minuta udaljenosti, nalazi se više od 300.000 stanovnika, koji će imati priliku da uživaju u kupovini po pristupačnim cenama.

Kruševac Shopping Park odlikuje odlična vidljivost i pristupačnost, do njega se lako može doći automobilom i javnim prevozom, a prostrani parking prostor obezbeđuje približno 300 parking mesta.

Kao što je poznato, Nepi Rockcastle u svom portfoliju u Srbiji ima neke od najvećih tržnih centara, kao što su Šoping centar Kragujevac Plaza (GLA 22.292m2) i Šoping centar Promenada Novi Sad (GLA 49.000 m2), koji je ujedno i najveći šoping centar u Srbiji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Kineska kompanija Lianbo kod Novog Sada otvorila fabriku delova za motore automobila - Prva investicija u Evropi

Kineska kompanija Jiangsu Lianbo Precision Technology, koja od 2011. godine proizvodi metalne delove (rotore i statore) za sve vrste motora u automobilskoj industriji, pustila je danas u rad svoju prvu fabriku u Evropi, u industrijskom parku CTPark Novi Sad East koji se nalazi na kaćkoj petlji. U prvoj fabrici ove renomirane kineske kompanije u Srbiji, koja se prostire na površini od 14.000 m2, biće zaposleno do 500 ljudi, a vrednost

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.