NavMenu

U Staroj Pazovi u planu gradnja savremenog industrijskog parka - Radovi počinju krajem godine

Izvor: eKapija Utorak, 20.08.2019. 13:23
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Konstantin L/shutterstock.com)Ilustracija
U Staroj Pazovi u planu je izgradnja savremenog industrijskog parka. Radovi na gradnji objekta bi, saznaje eKapija, trebalo da počnu pred kraj godine.

Investitior za sada želi da ostane anoniman, a u pitanju je kompanija koja posluje u većini evropskih zemalja.

Izvor eKapije kaže da će industrijski park biti izgrađen za potrebe mnogobrojnih klijenata investitora, te da nije reč isključivo o proizvodnim pogonima.

Za naš portal je rečeno i da je lokacija na kojoj će industrijski park biti izgrađen, pogodna za širenje.

Gradnju novog industrijskog parka mnogi vide kao nastavak trenda privrednog razvoja ove opštine, u kojoj već postoje 4 industrijske zone na površini od oko 1.500 ha i u kojima su postrojenja izgradile neke od najuspešnijih svetskih kompanija - Mercedes-Benz, Nestle, Volvo, DHL, Muhlbauer itd.


Kako stoji na sajtu Opštine Stara Pazova, s obzirom da su kapaciteti postojećih industrujskih zona iskorišćeni, usvojen je novi Prostorni plan opštine Stara Pazova koji omogućava dalji privredni razvoj formiranjem novih i proširivanjem postojećih industrijskih zona u tri naselja: Stara Pazova (na 496 ha), Nova Pazova (na 415 ha) i Krnješevci (trenutno na 47 ha, u planu do 660 ha).

B. P.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.