NavMenu

Dozvole za rekreativni ribolov u 2020. od 600 do 10.000 dinara

Izvor: Tanjug Ponedeljak, 19.08.2019. 14:34
Komentari
Podeli
(Foto: Alexander Lukatskiy/shutterstock.com)
Godišnja dozvola za rekreativni ribolov u 2020. godini koštaće 7.000 dinara, dnevna dozvola naplaćivaće se 1.000 dinara, a višednevne dozvole na svim ribarskim područjima iznosiće 2.000 dinara, navodi se u Pravilniku koji je objavio Službeni glasnik.

Stariji od 65 godina, žene i lica sa telesnim oštećenjem od 60-80% procenata godišnju dozvolu će kupovati upola cene, a za lica sa telesnim oštećenjem preko 80% osobe sa potpunim gubitkom radne sposobnosti, vojne invalide i civilne invalide rata sa telesnim oštećenjem od preko 60% i maloletna lica - dozvola će koštati 600 dinara.

Godišnja dozvole za rekreativni ribolov na ribarskom području u zaštićenom području za sva lica iznosi 4.000 dinara, navodi se u Pravilniku, osim u nizu zaštićenih područja koja su pojedinačno navedena u ovom dokumentu i u kojima su cene dozvola u rasponu od 2.000 dinara do 10.000 dinara za ribolovačku dozvolu za pecanje u zaštićenom području klisure reke Gradac.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.