NavMenu

U Osijeku se gradi moderan stadion i fudbalski kamp - Utakmice će se gledati iz đakuzija

Izvor: Poslovni dnevnik Nedelja, 18.08.2019. 12:23
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: JTKPHOTO/shutterstock.com)Ilustracija
Na prvu loptu zvučalo je kao utopija, ali obrisi novog stadiona i fudbalskog kampa u Osijeku, na donedavno šikarom prekrivenom delu Pampasa, sada se jasno naziru.

Projekat će biti završen do kraja 2020. To je prvi veliki stadion koji se u Hrvatskoj gradi još od 1979. i otvaranja splitskog Poljuda. Po mnogo čemu jedinstveni stadion zaintrigirao je javnost – biće potpuno natkriven, a utakmice će moći da se gledaju i iz đakuzija.


– Stadion i fudbalski kamp u Osijeku biće nešto dosad neviđeno, ne samo u Hrvatskoj nego i puno šire – kaže Ivan Meštrović, suvlasnik i predsednik NK Osijeka - piše Večernji list.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.